Η Jamie Chung σου δείχνει πώς να συνδυάσεις το φλογερό κόκκινο για να εντυπωσιάσεις

Αν σου αρέσει το look της Jamie Chung όσο αρέσει και σε εμάς, δεν έχεις παρά να το υιοθετήσεις κι εσύ!
Η Jamie Chung σου δείχνει πώς να συνδυάσεις το φλογερό κόκκινο για να εντυπωσιάσεις



Φόρεσε το αγαπημένο κόκκινο φόρεμά σου, συνδύασέ το με μπεζ ψηλοτάκουνα πέδιλα και ολοκλήρωσε μία υπέροχη εμφάνιση με ένα έθνικ clutch.

Για να δούμε πώς θα το πετύχεις! Στην αγορά κυκλοφορούν πολλά κόκκινα φορέματα, επένδυσε σε αυτό που κολακεύει περισσότερο το σωματότυπό σου και φυσικά, θα παραμείνει στη ντουλάπα σου για πολύ καιρό. Ένα στενό pencil φόρεμα που σταματάει λίγο πιο κάτω από τα γόνατα ή ένα μίνι φόρεμα με δαντέλα παραμένουν οι καλύτερες και πιο safe επιλογές που μπορείς να κάνεις.

Να θυμάσαι μόνο να μην συνδυάσεις το κόκκινο φόρεμά σου με μαύρες γόβες καθώς είναι αρκετά σκληρός χρωματικά συνδυασμός και το αποτέλεσμα δεν είναι και το πιο κολακευτικό. Ο κλύτερος συνδυασμός που μπορείς να πετύχεις είναι να ολοκληρώσεις την εμφάνισή σου με ένα ζευγάρι πλατφόρμες για πρωί ή ψηλοτάκουνα μπεζ σανδάλια για τη βραδινή σου έξοδο.

Μην ξεχάσεις να προσθέσεις τη λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά: κράτησε μία πολύχρωμη κεντημένη τσάντα φάκελο που θα προσθέσει χρώμα και θα δώσει έθνικ αέρα στο look σου.