Krystal Bick: το κορίτσι της Google που λατρεύει τη μόδα

Η Krystal Bick μπορεί να δουλεύει ως merchandiser στη Google αλλά η εμμονή της με τη μόδα την οδήγησε στη δημιουργία του fashion blog με τίτλο This Time Tomorrow
Krystal Bick: το κορίτσι της Google που λατρεύει τη μόδα



Το This Time Tomorrow, το προσωπικό της blog δηλαδή, είναι γεμάτο με τις στυλιστικές εμμονές της, τα καθημερινά της outfits και ό,τι της κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Ζει στο Σαν Φρανσίσκο και για πρώτη φορά στη ζωή της, όπως ομολογεί η ίδια, έχει ντουλάπα που λύνει το "πρόβλημα συσσώρευσης υποδημάτων" ή αλλιώς τη μανία της για αγορά παπουτσιών. 

Καλογραμμένο και με αξιόλογη φωτογραφία, όταν διαβάσεις το This Time Tomorrow θα νιώσεις ότι σου μιλάει η κολλητή σου φίλη και αμέσως θα αισθανθείς ότι ξέρεις την Krystal χρόνια. 

Επισκέψου το για το ύφος του "κοριτσιού της διπλανής πόρτας", τα προσιτά ντυσίματα και γιατί θα ταυτιστείς σίγουρα με τις ανησυχίες και τα όνειρα της 30χρονης Krystal που προσπαθεί να φτιάξει τη ζωή που επιθυμεί.

Στο blog της θα βρεις επίσης ένα "ψαγμένο" ταξιδιωτικό οδηγό με τα μέρη που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείς στο San Fran.

Αν θέλεις να ρίξεις μια ματιά στο blog της Krystal This Time Tomorrow κλίκαρε εδώ: thistimetomorrow-krystal.blogspot.com