Sea Of Shoes: Η Jane Aldridge είναι τo παιδί θαύμα του blogging

Μόλις 21 ετών και με συλλογή παπουτσιών που θα ζήλευε ακόμη και η πιο φανατική fashionista!
 Sea Of Shoes: Η Jane Aldridge είναι τo παιδί θαύμα του blogging



Η κοκκινομάλλα Jane είναι από το Τexas, έχει εμμονή με τα παπούτσια και δημιουργεί outfits εμπνευσμένα από τις δεκαετίες του '40 και του '60. Με ιδιαίτερο προσωπικό στυλ που ξεχωρίζει σε όλη τη μπλογκόσφαιρα και με μητέρα πρώην μοντέλο που τη βοηθά ενεργά στη διατήρηση του blog και στις φωτογραφίσεις, η Jane Aldridge είναι μία από τις πιο επιτυχημένες bloggers σε όλο τον κόσμο.

Ποιό είναι το μυστικό της; Ότι καταλαβαίνει το κοινό της και μένει πιστή στο όραμά της. Έχει συνεργαστεί με την εταιρία Urban Outfiters και την Shoemint για τη δημιουργία -τί άλλο;- σειράς παπουτσιών, διοργανώνει events, έχει τραβήξει την προσοχή του Kanye West και της Anna Wintour και φυσικά αμοίβεται πλουσιοπάροχα για τις υπηρεσίες της. 

Αγοράζει τόσο από το Ebay όσο και από flea markets αλλά αποφεύγει τα στοιβαγμένα παπούτσια σε προσφορά την περίοδο των εκπτώσεων ενώ άρθρα αναφέρουν ότι μαζί με την μητέρα της ξοδεύουν αστρονομικά ποσά σε παπούτσια διατηρώντας μία από τις ωραιότερες συλλογές υποδημάτων σε όλο το Texas.

Eμείς σε προειδοπούμε: επισκέψου το site της Jane Aldridge και ετοιμάσου να τρελαθείς με τη συλλογή παπουτσιών της! www.seaofshoes.com