Coachella Fever: Tα πιο εντυπωσιακά looks από το ΙΤ μουσικό φεστιβάλ της χρονιάς

Όσο εμείς απολαμβάναμε το Ορθόδοξο Πάσχα, τα μάτια ήταν στραμμένα στη Δυτική Ακτή της Αμερικής και συγκεκριμένα στο IT μουσικό γεγονός της χρονιάς με το όνομα Coachella.
Coachella Fever: Tα πιο εντυπωσιακά looks από το ΙΤ μουσικό φεστιβάλ της χρονιάς



Πόλος έλξης για celebrities, μοντέλα, music enthousiasts αλλά και fashionistas από ολόκληρο τον κόσμο, το τριήμερο πάρτυ της Coachella είναι γεμάτο νέα μουσικά γκρουπ, art installations και φυσικά τα τελευταία trends της μόδας. 

Mε την boho και hippie τάση να ξεχωρίζουν, οι παρευρισκόμενες φορούν -όπως ορίζει η παράδοση- δερμάτινα jackets με κρόσσια, σκισμένα τζιν σορτσάκια, γαλότσες ή μπότες, κοσμήματα σε όλο το σώμα αλλά και προσωρινά τατουάζ, κάνουν πλεξίδες στα μαλλιά και για 3 μέρες ζουν στην ανεμελιά του φεστιβάλ. 

Αυτή τη φορά ξεχώρισαν τα μάξι φορέματα με τα σκισίματα, τα κοντά φορμάκια με δαντέλα αλλά και τα καπέλα που πρόσθεσαν cowboy στυλ στις τολμηρές fashionistas. 

Χρωματιστά μαλλιά, body jewelry και ethnic κοσμήματα ήταν τα must κάθε εμφάνισης και το στυλάτο κοινό μας έδειξε πώς φοριούνται τα cropped μπλουζάκια και οι δετές φλατ μπότες πάνω από το γόνατο. 

Πολύ θα θέλαμε να είμαστε και εμείς εκεί! Προετοιμάσου για του χρόνου παίρνοντας ιδέες για το πώς να ντυθείς και εσύ στην Coachella αντλώντας έμπνευση από τις αγαπημένες μας celebrities!