Meet the blogger: H Peony Lim υπογράφει το απόλυτα elegant blog

Το Peony Lim δεν ανήκει σεένα από αυτά τα πολλά blogs που έχεις συνηθίσει να διαβάζεις
Meet the blogger: H Peony Lim υπογράφει το απόλυτα elegant blog



Πληκτρολογώντας τον ομώνυμο ιστότοπο θα βρεθείς σε ένα site αντάξιο των δημοφιλέστερων περιοδικών, γεμάτο editorial μόδας, απολαυστικές συνταγές και συμβουλές για τη διακόσμηση του σπιτιού και όχι μόνο. 

Η ίδια υπογράφει όλα τα παραπάνω, με εμμονή στην κομψότητα και τη λεπτομέρεια, χωρίς να αφήνει τίποτα στην τύχη. Τα outfits που προβάλλει είναι σύμφωνα με τις τελευταίες επιταγές της μόδας, οι οδηγοί αγοράς περιλαμβάνουν τα πιο it κομμάτια της σεζόν και οι ταξιδιωτικοί προορισμοί που προτείνει μας κάνουν να θέλουμε να δραπετεύσουμε σε κάποια τροπική χώρα αμέσως!

Η Peony έχει Αγγλικές αλλά και Κινέζικες ρίζες, γεγονός που δικαολογεί την εξωτική ομορφιά της, είναι σύμβουλος social media αλλά και αγαπημένη των streetstyle φωτογράφων ανά την υφήλιο.  

Αν σου αρέσουν τα προσεγμένα και πολύ θηλυκά ντυσίματα, η κλασική ομορφιά with a twist και είσαι λάτρης του "elegant & chic" στυλ, τότε η Peony θα γίνει το πρότυπό σου.

Μπες στο blog της για να χαζέψεις ονειρικές φωτογραφίσεις γεμάτες λουλούδια, να δοκιμάσεις τα υπέροχα στολισμένα κέϊκ της αλλά και να ψωνίσεις ρούχα και αξεσουάρ από την προσωπική της σειρά!

Ρίξε μια ματιά εδώ: www.peonylim.com