Οι street style εμφανίσεις των Αθηναίων

Οι καλύτερες εμφανίσεις των Αθηναίων την προηγούμενη βδομάδα και bonus κέρασμα το πιο στυλάτο αγόρι που είδαμε.
Οι street style εμφανίσεις των Αθηναίων



Για μία ακόμα βδομάδα, βγήκαμε στους δρόμους της πόλης με την φωτογράφο του #FollowMe, Δανάη Ίσαρη, αναζητώντας τις πιο stylish street style εμφανίσεις. Αν δεις την Δανάη και την κάμερα της στο δρόμο, μην διστάσεις να ποζάρεις για τον φακό της και εμείς σου εγγυόμαστε ότι θα λατρέψεις το αποτέλεσμα.

Γιατί ποιος δεν θέλει μία καινούρια profile pic άλλωστε;

Η Μαρία με casual style μας δείχνει πώς να δημιουργήσουμε το σωστό look για την βόλτα στην πόλη. Πολλά διαφορετικά layers ρούχων, oversize μακριά ζακέτα, κολάν και sneakers, είναι το ιδανικό comfy ντύσιμο για το καθημερινό τρέξιμο, την βόλτα στα μαγαζιά ή απλά για την μεσημεριανή έξοδο για φαγητό. Ο σωστός τρόπος για να φορέσεις κολάν, όπως προτείνει η Μαρία, είναι να το συνδυάσεις με ένα μακρύ τοπ ή μια μακριά ζακέτα. Επειδή το κάτω μέρος της εμφάνισης σου είναι τόσο εφαρμοστό πάνω στο σώμα σου, φρόντισε να είσαι πιο χαλαρή στο πάνω μέρος, φορώντας ένα αέρινο τοπ. Η Μαρία ολοκληρώνει το στυλ της με ένα ζευγάρι στρογγυλά γυαλιά ηλίου που ξεχωρίζουν.

Στη συνέχεια γνωρίσαμε την Άνθια, η οποία μας δείχνει το κατάλληλο ντύσιμο για επαγγελματική συνέντευξη. Ένα tailored υφασμάτινο παντελόνι, και ένα αέρινο πουκάμισο με prints είναι η ιδανική εναλλακτική του βαρετού, σκουρόχρωμου, αυστηρού office ντυσίματος. Το professional look δεν χρειάζεται να είναι βαρετό και για αυτό η Άνθια ολοκληρώνει την εμφάνιση της με ένα ζευγάρι ψηλές pumps σε έντονο μοβ χρώμα.

Στη συνέχεια ο Άκης μας δείχνει γιατί το total black look πάει τόσο στα αγόρια. Tailored παντελόνι με γυρισμένο ρεβέρ, slip on sneakers και μαύρο hoodie, όλα σε μαύρο χρώμα. Μπορεί να σου έχουμε συστήσει πολλές φορές τρόπους να σπας την μονοχρωμία στο ντύσιμο σου αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι υπάρχουν και αυτοί που καταφέρνουν να φοράνε total black look και να ξεχωρίζουν, χωρίς καθόλου προσπάθεια. Το μυστικό είναι στο σωστό layering και η στάση «μόλις ξύπνησα και δείχνω τόσο-μα-τόσο τέλειος». Αγόρια, το γυρισμένο ρεβέρ στο παντελόνι δεν είναι στιλιστικό κόλπο μόνο για τα κορίτσια, δοκιμάστε το και εσείς, συνδυάζοντάς το ένα ζευγάρι κάλτσες σε τρελά prints.

Τέλος η editor του  #FollowMe, Αθηνά, μας δείχνει τον πιο ασφαλή τρόπο να φορέσουμε τα καρό smock φορέματα. Τα smock φορέματα είναι must και για αυτή τη σεζόν και αν δεν θες να κινηθείς να τρελούς χρωματικούς συνδυασμούς, κράτησε το σύνολο σου σε αποχρώσεις του μαύρου, γκρι ή μπλε. Για δώσεις τόνο σε περισσότερη έμφαση σε μία αρκετά safe εμφάνιση, γέμισε το jacket ή το παλτό σου με μικρές κονκάρδες και καρφίτσες.