Μικρά tips που θα αναβαθμίσουν τις street style εμφανίσεις σου

Το να είσαι ακόμα πιο στιλάτη είναι μόνο ενα tip μακριά.
Μικρά tips που θα αναβαθμίσουν τις street style εμφανίσεις σου



Έχεις φορέσει το πιο cool σου outfit, έχεις ακολουθήσει όλα τα must της σεζόν και έχεις περάσει ώρες μπροστά στον καθρέφτη μέχρι να πετύχεις το σωστό layering άλλα πόσο προετοιμασμένη είσαι για φλας των φωτογράφων που θέλουν να απαθανατίσουν την street style εμφάνιση σου;

Σου έχουμε μαζέψει μικρά στιλιστικά tips που θα δώσουν στο outfit σου το plus που χρειάζεται για να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο.

Keep roll it

Ξέρεις ότι τα μακριά μανίκια στα πουκάμισα υπάρχουν για να γυρνάς ε;  Το γυρισμένο μανίκι σε κάνει να δείχνεις πιο τολμηρή, πιο δυναμική και ταυτόχρονα πιο σέξι. Φόρεσε ένα κλασικό αντρικό πουκάμισο και μία pencil φούστα και τέλειωσε το look γυρίζοντας τα μανίκια μέχρι τον αγκώνα.

Ξεκουμπώσου

Αν φοράς πουκάμισο σε αυστηρή γραμμή πρέπει να προσέξεις πόσο θα το κουμπώσεις. Δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ ξεκούμπωτο ούτε κουμπωμένο μέχρι πάνω. Αν δεν θες να δείχνεις tomboy αλλά πιο θηλυκή, άσε μόνο δύο κουμπιά ξεκούμπωτα στο πουκάμισο σου, δείχνοντας ελάχιστο δέρμα. Θα δείχνεις πιο χαλαρή και σέξι

Σήκωσε τα μπατζάκια

Όσο υπέροχο και αν είναι το καινούριο σου boyfriend τζιν και όσο τέλεια και αν εφαρμόζει στο κορμί σου, πίστεψε μας θα δείχνεις ακόμα πιο υπέροχη αν γυρίσεις τα μπατζάκια του λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο. Αν φορέσεις ψηλές pumps, αυτό το trick θα κάνει τα πόδια σου να φαίνονται ψηλότερα και μακρύτερα.

Ρίξε το παλτό στους ώμους

Για να φαίνεσαι cool και χαλαρή δεν έχεις παρά να ρίξεις το παλτό στους ώμους σου. Ένα τόσο απλό trick που όμως προκαλεί τόση διαφορά στον τρόπο που θα περπατάς μέσα στο χώρο.

Δέσε το

Φόράς ψηλόμεση φούστα αλλά δεν θέλεις να φορέσεις μπλούζα από μέσα για να μην δημιουργεί το εφέ του «φουσκώματος»;

Πολύ απλά δέσε το πουκάμισο σου στο σημείο που τελειώνει η μέση της φούστας και αυτόματα θα δημιουργήσεις την αίσθηση του σώματος κλεψύδρας και θα δείχνει πιο σέξι.

Μισό έξω μισό μέσα

Το καλύτερο trick για να δείχνεις στιλάτη φορώντας ένα απλό παντελόνι και πουκάμισο είναι ναο βάλεις μισό μέσα και μισό έξω από το παντελόνι. Θα καταφέρεις να δείχνεις χαλαρή και κυρίως σαν να μην έχεις προσπαθήσει καθόλου να δείχνεις τόσο αψεγάδιαστη και άνετη.

Put a belt on it

Κάνει κρύο και το σακάκι ή η καμπαρτίνα είναι απαραίτητη;  Μην αγχώνεσαι, γίνε εξπέρ στο layering, περνώντας μία ζώνη πάνω από την καμπαρτίνα σου και αυτόματα θα δείχνεις το σώμα σου να δείχνει πιο αδύνατο και θηλυκό στη στιγμή