Meet the blogger: Πως να ντυθείς σαν Γαλλίδα με τις συμβουλές της μικρής Typhaine

Βάλε την απλότητα στο καθημερινό σου στυλ.
Meet the blogger: Πως να ντυθείς σαν Γαλλίδα με τις συμβουλές της μικρής Typhaine



Ο λόγος που λατρεύουμε τόσο το στυλ των Γαλλίδων –και ειδικότερα των style bloggers- είναι γιατί πάντα καταφέρνουν να δείχνουν τόσο απλοϊκά τέλειες, χωρίς να φαίνεται ότι έχουν περάσει όλες προετοιμασίας μπροστά στον καθρέφτη. Τα μαλλιά του είναι σπάνια στιλιζαρισμένα και πολύ δύσκολα θα φορέσουν υπερβολικά αξεσουάρ και κοσμήματα αλλά ακόμα και αν το επιχειρήσουν, το υπόλοιπο look θα είναι όσο άχρωμο χρειάζεται για να το υποστηρίξει.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με την μικρή Typhaine, του Cuillere a Absinthe. Η Typhaine καταφέρνει να κάνεις τις πιο στιλάτες εμφανίσεις φορώντας ουσιαστικά basic κομμάτια σε μία χρωματική παλέτα που αποτελείται κυρίως από γήινα χρώματα. Denim σε κάθε του εκδοχή, brogues ή sneakers, σακάκια και παλτό σε κλασικά σχέδια, μαρινιέρες, καπέλα και τεράστια κασκόλ είναι μερικά από τα βασικά κομμάτια που διαλέγει η Typhaine για τις street style εμφανίσεις της.

Αν θες να ντυθείς και εσύ σαν την Typhaine, σκέψου το μότο «less is more» και επικεντρώσου σε κλασικά μονόχρωμα κομμάτια και μερικά prints όπως το καρό και το ριγέ. Τα skinny υφασμάτινα παντελόνια, τα μεσάτα πουλόβερ και τα αντρικά πουκάμισα δεν θα πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου.