Fashion Secrets: Η Nina Garcia αποκαλύπτει μικρά μυστικά του στυλ που πρέπει να ξέρουμε

Εσύ με τι καθαρίζεις τα χρυσά σου κοσμήματα;
Fashion Secrets: Η Nina Garcia αποκαλύπτει μικρά μυστικά του στυλ που πρέπει να ξέρουμε



Κάτι σου θυμίζει; Θα την έχεις σίγουρα δει σε ένα από τους κύκλους του reality show Project Runway, αφού η Nina Garcia, συμμετέχει στην κρητική επιτροπή του show από την πρώτη προβολή του, το 2004, μέχρι σήμερα.

Η κολομβιανής καταγωγής δημοσιογράφος μόδας, έχει συντελέσει ως Fashion Director στα περιοδικά Elle και Marie Claire, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη θέση της Creative Director του περιοδικού.

Είναι το ιδανικό άτομο για να μας μιλήσει για στυλ, μόδα και φυσικά fashion μυστικά! Σε ένα κόσμο που πρέπει να είσαι πάντα στιλιζαρισμένος και stylish, η Nina μέσα από την tip-sharing κοινότητα Trusper, μας εκμυστηρεύτηκε τα δικά της fashion μυστικά.

Πάρε μολύβι και χαρτί και σημείωνε…

Όλες έχουμε μία δερμάτινη τσάντα που αγαπάμε και δεν θέλουμε αποχωρισθούμε. Τι γίνεται όμως όταν η τσάντα μας έχει αμυχές ή μικρές γρατζουνιές με την πάροδο του χρόνου;  Η Nina μας προτείνει να αλείψουμε με μία μπατονέτα λοσιόν ενυδάτωσης στο σημείο, τρίβοντάς το μέχρι να εξαφανιστεί. Σαν να βάζεις λοσιόν χεριών στο ξηρό δέρμα σου.

Έχουμε μιλήσει στο #FollowMe για το πόσο σέξι μπορείς να δείχνεις αν διπλώσεις τα μανίκια του πουκαμίσου σου, παρόλα αυτά γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να το κάνεις αυτό μόνη σου και στα δύο χέρια. Η Nina προτείνει να διπλώσεις τα μανίκια πριν φορέσεις το πουκάμισο, προσέχοντας να είναι ίσα και από τις δύο μεριές.

Πώς να φορέσεις ένα ρούχο χωρίς να το σιδερώσεις; Η Nina μας είπε ότι κάθε φορά που βιάζεται χρησιμοποιεί ένα εξάρτημα ατμού σε travel-sized μέγεθος, το οποίο την βγάζει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που είναι τσαλακωμένα τα ρούχα της.

Για να πλύνεις και να γυαλίσεις χρυσά ή ασημένια κοσμήματα, χρησιμοποίησε ένα απλό καθαριστικό σπιτιού!

Στη συνέχεια η Nina μας εκμυστηρεύτηκε ότι το πιο άνετο ζευγάρι heels είναι αυτά που έχουν λεπτή πλατφόρμα στο μπροστινό μέρος και μεγαλύτερη στο πίσω. Παρόλα αυτά η Nina παραδέχεται ότι τα πιο ευκολοφόρετα τακούνια είναι αυτά τα οποία έιναι κατασκευασμένα από ελαστικό υλικό ή αλλιώς τα rubbery platform heels.

Έχεις δερμάτινο παντελόνι και θες απεγνωσμένα να κρατήσει την φόρμα του; Πολύ απλά, η Garcia, σου προτείνει να το βάλεις στο ψυγείο να παγώσει.