10 Μικρές αλήθειες που μόνο μία fashionista θα καταλάβει

Οι αλήθειες που λέμε μόνο μεταξύ μας.
10 Μικρές αλήθειες που μόνο μία fashionista θα καταλάβει



Είναι κάποια μικρά χαρακτηρίστηκα που θα δεις σε κάθε fashionista, ξέρεις αυτές οι εμμονές μας με τη μόδα που κανείς άλλος δεν τις καταλαβαίνει εκτός από όμοιες μας. Την χαζοχαρά που σε πιάνει όταν αγοράζεις καινούρια ρούχα και το γεγονός ότι μπορείς να κάνεις σκληρή οικονομία και για ένα ολόκληρο χρόνο, φτάνει να καταφέρεις να αποτκήσεις αυτό που θέλεις.

Ε ναι λοιπόν, υπάρχουν κάποια πράγματα που μόνο οι fashionistas μεταξύ τους τα καταλαβαίνουν και για αυτό το λόγο εδώ στο #FollowMe σου έχουμε μαζέψει όλες αυτές αλήθειες, για να μην νιώθεις μόνη και κυρίως να αρχίσουμε να γελάμε άφοβα με τους εαυτούς μας. Έχουμε κάποιες στιλιστικές εμμονές τι να κάνουμε;

1.Έχεις στην κατοχή σου τουλάχιστον ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, χωρίς να γυμνάζεσαι ιδιαίτερα, μόνο και μόνο επειδή φέτος είναι το mega trend  (καλά κάνεις και εμείς!)

2.Έχεις πει τόσες πολλές φορές «όταν εγώ φόραγα crop tops το 2011…εσύ ούτε καν ήξερες τι είναι» που πλέον είναι μάταιο να υπερασπιστείς τον εαυτό σου. Ναι, ήσουν μπροστά από την εποχή σου αλλά δυστυχώς μόνο εσύ το ξέρεις αυτό  ( και εμείς! Και εμείς!)

3.Ψάχνεις αγόρι φωτογράφο γιατί μιας και θα είστε που θα είστε μαζί όλη την ώρα ας βγαίνει και λίγο δουλίτσα για το blog βρε αδερφέ…

4.Έχεις βαρεθεί να σε ρωτάνε οι γνωστοί σου «Ουαου...από πού το πήρες αυτό;» και εσύ να απαντάς «εεμμμ.. ZARA». Κανείς δεν θα σε πιστέψει ότι το καλό ντύσιμο δεν θέλει λεφτά αλλά φαντασία,  (εκτός από εμάς βέβαια)

5.Μπορείς να αναγνωρίσεις ποια φοράει περσινό Missoni και ποια fake Chanel τσάντα. Μπορεί να είναι κυρία και να μην το λες αλλά είναι γεγονός ότι έχεις ένα κρυφό ταλέντο.

6.Μπορείς να φορέσεις κάλτσες με παντόφλες και φαίνεσαι σαν να βγήκες μόλις από πασαρέλα.

7.Δεν σε πειράζει να κάνεις στιλιστικά λάθη, ξέρεις ότι έτσι θα μάθεις τι πραγματικά σου ταιριάζει και προφανώς δεν θα το παραδεχτείς ποτέ παραέξω…. Το πολύ-πολύ να υποστηρίξεις ότι είναι το νέο trend.

8.Φοράς τα γνωστά mummy jeans χωρίς να σε νοιάζει ότι ο πoπός σου φαίνεται μεγαλύτερος από ότι στην πραγματικότητα είναι. Πρόκειται για το νέο trend και α το κάνεις δικό σου κάποια στιγμή, που θα πάει…

9.Όλες οι φίλες σου ρωτάνε εσένα πρώτα για κάθε νέο trend που γίνεται επίκαιρο. Είσαι μία fashion guru, απόλαυσε το.

10.Μετά από τόσα βγάλε-βάλε στα δοκιμαστήρια, αισθάνεσαι τόσο άνετα με το σώμα σου που δεν σε νοιάζει ποιος σε βλέπει. Και αυτό είναι το πιο σέξι πράγμα, να το ξέρεις.