Meet the blogger: H sexy Dana του «Do the Hotpants» μας ξεναγεί με χιούμορ στην stylish ζωή της

Πάμε μια βόλτα στο Manhattan;
Meet the blogger: H sexy Dana του «Do the Hotpants» μας ξεναγεί με χιούμορ στην stylish ζωή της



Ζώντας για αρκετά χρόνια στο San Francisco, η όμορφη Dana, μετακόμισε στη New York, παλεύοντας να ακολουθήσει καριέρα ως σερβιτόρα. Βέβαια, τελικά αυτή τη στιγμή παλεύει να διαπρέψει στην καριέρα της ως fashion blogger, όπως παραδέχεται και η ίδια με χιούμορ στο βιογραφικό της. Ναι, η Dana, είναι stylish, σέξι, όμορφη, έχει χιούμορ, αυτοσαρκάζεται και πρόσφατα ανακοίνωσε μέσα από το blog της ότι κάνει συχνά photoshop στις φωτογραφίες τις κρύβοντας κοιλίτσα και περιττά παχάκια, γιατί;

Γιατί, όπως λέει και η ίδια, αυτό που βλέπεις δεν είναι πάντα και η αλήθεια και όλες μας προσπαθούμε να αγαπήσουμε το σώμα μας για αυτό που πραγματικά είναι, άλλες φορές τα καταφέρνουμε, άλλες πάλι το photoshop γίνεται ο καλύτερος μας φίλος.

Σαν παιδί η Dana είναι το πιο stylish σκυλί στη γειτονία, φτιάχνει πολλές φορές μόνη τα ρούχα της ή μεταποιεί ρούχα από άλλα brands και προσπαθεί να μην ξοδεύει τα χρήματα της αγοράζοντας πανάκριβα ρούχα, μόνο και μόνο επειδή «είναι μάρκα». Όλα αυτά κάνουν την αρθρογράφο του «Do the Hotpants» να ξεχωρίζει εκεί στη μεγάλη μπλογκο-θάλασσα των απανταχού fashion bloggers.

Για αυτούς που λατρεύουν την pop κουλτούρα –και θα λατρέψεις και την Dana πιο πολύ- η Dana ακόμα και σήμερα πιστεύει ότι 59th Street Bridge στο Manhattan έχει χτιστεί από τους Simon & Garfunkel.

Μας κέρδισες βρε Dana!