Οι stylish εμφανίσεις των Αθηναίων αυτή την εβδομάδα

Η έμπνευση της ημέρας από τους δρόμους της πόλης.
Οι stylish εμφανίσεις των Αθηναίων αυτή την εβδομάδα



Για μία ακόμα φορά βγήκαμε στους δρόμους της Αθήνας με την φωτογράφο του #FollowMe Δανάη Ίσαρη και φωτογραφίσαμε τους πιο stylish Αθηναίους της εβδομάδας.

Την αρχή έκανε η πανέμορφη Αμαλία, στην οποία μας κέντρισε το ενδιαφέρον η printed ζακέτα της. Όπως σου έχουμε ξαναπεί εδώ στο #FollowMe, φέτος θα βάλεις στην άκρη της κλασικές μεσάτες μονόχρωμες ζακέτες και να επενδύσεις σε oversize, χουχουλιάρικες ζακέτες, γεμάτες σχέδια και χρώματα, όπως αυτή της Αμαλίας.

Λίγο αργότερα, γνωρίσαμε τον Χρήστο και το ιδανικό formal office look για κάθε άντρα. Ο Χρήστος, εργάζεται στο χώρο του επίσημου αντρικού ντυσίματος και όπως φαίνεται και στη street style εμφάνιση του ξέρει πολύ καλά να συνδυάζει διαφορετικά prints και υφάσματα. Αν θέλεις να κάνεις δώρο στο αγόρι σου φέτος, μία πρωτότυπη γραβάτα σαν αυτή του Χρήστου είναι η τέλεια στιλάτη ιδέα.

Στη συνέχεια η editor του #FollowMe Αθηνά μας δείχνει πως θα φορέσουμε ένα από τα must της σεζόν, τα oversize κασκόλ. Μοιάζουν σαν μικρές κουβέρτες και είναι ζεστά όσο ένα παλτό –εγγυημένο κορίτσια- μπορείς να τα φορέσεις είναι πάνω από το πανωφόρι σου, είτε ως εσάρπα με μία ζώνη στη μέση, όπως η Αθηνά.

Ο Αντώνης και αυτός πιστός στο office look του, μας δείχνει γιατί πρέπει να πείσεις το αγόρι σου φέτος να επενδύσει σε ένα καλό κασκόλ με prints. Θα τον κρατήσουν ζεστό, θα μπορεί να τα φοράει τόσο στο γραφείο, όσο για στις βραδινές βόλτες και εσύ έχεις ακόμα ένα λόγο να πάρεις ένα stylish δώρο για το αγόρι σου.

Τέλος, μας κέρδισαν τα κοσμήματα της στιλάτης Μαρίας, η οποία όπως μας είπε είναι και η ίδια η δημιουργός τους. Εκτός από ταλέντο στην κατασκευή κοσμημάτων, η Μαρία μας δείχνει πως θα αναβαθμίσουμε το κλασικό look με το jean και το λευκό πουλόβερ, ώστε να δείχνει πιο stylish και μοντέρνο.