Meet the blogger: Το Mango&Salt θα σου μάθει πώς να είσαι stylish, χρησιμοποιώντας τα βασικά κομμάτια της ντουλάπας σου

Η Victoria μας ξεναγεί στο προσωπικό της στυλ, με μικρές δόσεις από τα υπέροχα στενάκια της Βαρκελώνης.
Meet the blogger: Το Mango&Salt θα σου μάθει πώς να είσαι stylish, χρησιμοποιώντας τα βασικά κομμάτια της ντουλάπας σου



Η Victoria είναι βέλγο-κολομβιανής καταγωγής και τα τελευταία χρόνια ζει και σπουδάζει στη Βαρκελώνη. Εκτός από το γεγονός ότι ζει σε μία από τις πιο όμορφες πόλεις στον κόσμο, μέσα από το blog της Mango&Salt, μας παρουσιάζει την πόλη που ζει και λατρεύει –καθόλου δεν ζηλεύουμε- πρωτότυπες υγιεινές συνταγές, βιβλία που της αρέσουν και φυσικά το καθημερινό της ντύσιμο.

Ίσως να φταίει η γαλλική υπηκοότητα της Victoria, ίσως και η χαλαρή ζωή της Βαρκελώνης και το στυλ της μικρής blogger αποτελείται κυρίως από basic κομμάτια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι βαρετό και συνηθισμένο. Τα έχουμε πει εδώ στο #FollowMe, ότι οι γαλλίδες έχουν μία έμφυτη απλότητα και τα μοναδικό ταλέντο να μπορούν να δημιουργούν άρτια σύνολα με λίγα και βασικά κομμάτια. Δεν θα δεις την Victoria να φοράει έντονα χρώματα ή εκκεντρικά prints και ίσως το μόνο extraordinaire στοιχείο στα outfits της είναι κάποια πρωτότυπα αξεσουάρ.

Σε γενικές γραμμές το στυλ της Victoria, πλησιάζει τα όρια του normcore, καθώς αποτελείται από κομμάτια όπως skinny jeans, μπότες μέχρι τον αστράγαλο, βαμβακερά πουλόβερ, μικρές τσάντες ώμου και καπέλα. Η Victoria συνδυάζει συνήθως χρωματικές αποχρώσεις ίδιων χρωμάτων, προσπαθώντας να μην ξεφεύγει σε τρελούς χρωματικούς συνδυασμούς, παραμένοντας πιστή στα γήινα χρώματα.