Οι ενδιαφέρουσες street style παρουσίες της εβδομάδας μέσα από τον φακό του #FollowMe

Τι φόρεσαν οι Αθηναίοι στην πρωινή τους βόλτα;
Οι ενδιαφέρουσες street style παρουσίες της εβδομάδας μέσα από τον φακό του #FollowMe



Οι γιορτές πλησιάζουν και εμείς βγήκαμε για μία ακόμα βδομάδα στους δρόμους της Αθήνας για να βρούμε στιλάτα κορίτσια και αγόρια και να εμπνευστούμε από τις εμφανίσεις τους. Μπορεί ακόμα να μην έχει στολιστεί η πόλη αλλά εμείς βρισκόμαστε ήδη στο κατάλληλο γιορτινό mood κάτι το οποίο έχει αρχίσει να επηρεάζει και τις εμφανίσεις μας.

Αυτή την εβδομάδα το ξεκίνημα έκανε ένα αγόρι. Ο Δημήτρης ντυμένος casual έχει το ιδανικό outfit για το καθημερινό τρέξιμο στην πόλη και μας αρέσει πολύ το γεγονός ότι επέλεξε να φορέσει παντελόνι φόρμας σε έντονο χρώμα αντί των κλασικών μουντών αποχρώσεων του μαύρου. Κορίτσια αν ψάχνετε δώρο για το αγόρι σας, τότε η χοντρή ζακέτα του Δημήτρη είναι το τέλειο δώρο για το κρύο.

Λίγα άτομα έχουν τόση φωτογένεια όσο η Βασιλική –ναι, την ζηλεύουμε όσο και εσείς- και εμείς χαιρόμαστε που την έχουμε στην στήλη μας. Η Βασιλική μας δείχνει πώς να πετύχουμε το σωστό layering, φορώντας μεσάτο biker μπουφάν και πολύ μακριά ζακέτα από μέσα. Η Βασιλική έπαιξε με τα διαφορετικά μήκη και τα διαφορετικά υφάσματα και πέτυχε το τέλειο αποτέλεσμα.

Η editor του FollowMe Αθηνά μας παροτρύνει να φορέσουμε παστέλ παλτό, ένα από τα must της σεζόν για φέτος. Αν σου αρέσουν τα σκούρα χρώματα, τότε ένα παλτό σε παστέλ χρώμα θα σπάσει τη μονοτονία των χρωμάτων και θα σου δώσει πόντους στυλ. Φέτος φόρεσε και εσύ statement rings όπως η Αθηνά και αναβάθμισε τις εμφανίσεις σου.

Παντελόνια με έντονα prints και το χειμώνα; Μα φυσικά… η Juliet μας δείχνει πώς να φορέσουμε floral ή παντελόνια με έντονα prints το χειμώνα, συνδυάζοντας τα με ένα jean πουκάμισο και biker jacket. Μπορείς επίσης να φορέσεις και ένα oversize πλεκτό πουλόβερ, που θα σε κρατάει ζεστή, ακόμα και χωρίς παλτό κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τέλος συναντήσαμε την ενθουσιώδη Αγγέλικα η οποία μας σύστησε στο tomboy στυλ της. Τα ψηλόμεσα παντελόνια είναι και φέτος must, όπως και τα desert boots τα αγαπημένα και πολύ βολικά μποτάκια, τα οποία μπορείς να φοράς με το καθημερινό σου casual ντύσιμο. Η Αγγέλικα είναι σχεδιάστρια κοσμημάτων και εμείς λατρέψαμε το statement δαχτυλίδι της.

 

Φωτογραφίες: Δανάη Ίσαρη