Meet the blogger: Η Fashion Nerd λατρεύει τις ankle boots και τα καπέλα

Άλλη μία fashion blogger που πρέπει να ανακαλύψεις.
Meet the blogger: Η Fashion Nerd λατρεύει τις ankle boots και τα καπέλα



Μας αρέσει να ανακαλύπτουμε καινούριες fashion bloggers, οι οποίες είναι ακόμα πιστές σε αυτό που κάνουν, αληθινές, χωρίς να υποστηρίζονται από ολόκληρη ομάδα από πίσω τους. Ο λόγος άλλωστε που αγαπήσαμε εξαρχής το fashion blogging δεν ήταν άλλος από το γεγονός ότι μπορούμε να ταυτιστούμε με αυτά τα κορίτσια, να εμπνευστούμε από αυτά, ενώ ξέρουμε ότι καμία βιομηχανία μόδας δεν κινεί τις επιλογές τους.

Ένα τέτοιο κορίτσι είναι και η ιδιοκτήτρια του blog «Fashion Nerd», η οποία μας ξεναγεί στο κόσμο της, στα όμορφα τοπία που φωτογραφίζεται και στην μοναδική της γκαρνταρόμπα η οποία αποτελείται από vintage ανακαλύψεις και ρούχα που όλες μπορούμε να βρούμε στα πιο γνωστά e-shops σε πολύ οικονομικές τιμές.

Μπορεί να μοιάζει με γαλλίδα, αλλά η αμερικάνικη καταγωγή της Fashion Nerd την κάνει δυνατή να μπορεί να συνδυάζει το ρετρό γαλλικό στυλ με σέξι και boho πινελιές, δημιουργώντας μοναδικά looks. Κύριο χαρακτηριστικό της είναι τα καπέλα σε κάθε τους μορφή και φυσικά το αγαπημένο παπούτσι όλων, οι μπότες μέχρι τον αστράγαλο.