Tο followme.gr φωτογραφίζει όμορφα στιλ στους δρόμους της πόλης

Ποια ήταν τα stylish looks της εβδομάδας;
Tο followme.gr φωτογραφίζει όμορφα στιλ στους δρόμους της πόλης



Λίγο πριν τα Χριστούγεννα –λίγες ώρες έμειναν μόνο- ενώ όλοι είστε στους δρόμους για να τα τελευταία ψώνια πριν το γιορτινό τραπέζι, το FollowMe παρέα με την φωτογράφο μας Δανάη Ίσαρη, βγήκε για ακόμα μία εβδομάδα στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Φωτογραφίσαμε ενδιαφέρον κόσμο και προσπαθήσαμε να μπούμε στο κλίμα των γιορτών, ακόμα και αν οι πόλεις δεν είναι λαμπερά στολισμένες φέτος

Αρχικά γνωρίσαμε τη Νικόλ και λατρέψαμε το χαλαρό στυλ της και το πώς συνδυάζει ένα από τα must urban κομμάτια εδώ και αρκετές σεζόν, τα boyfriend παντελόνια. Τα vans είναι σίγουρα τα αγαπημένα sneakers της σεζόν και το σημερινό street style αφιέρωμα τα τιμάει πιο πολύ από κάθε άλλο.

Τα leggings με τα πρωτότυπα prints είναι ένα ακόμα must και η Κατερίνα μας δείχνει πώς να τα συνδυάσουμε. Ένα oversize πουκάμισο είναι ιδανικό για να δημιουργήσεις ένα χαλαρό look για κάθε μέρα.

Ένας άλλος τρόπος για να φορέσεις τα leggings και να κρατιέσαι ζεστή το χειμώνα, όπως μας προτείνει η Jo, είναι τα μεγάλα πλεκτά πουλόβερ με τυπώματα. Το πουλόβερ ταιριάζει με τα πάντα και είναι το απόλυτο κομμάτι για το φετινό χειμώνα.

Για να κάνεις το total black look σου να διαφέρει, δοκίμασε το trick της Ελίνας, γυρνώντας το μπατζάκι του παντελονιού σου και αφήνοντας να φανούν οι κάλτσες σου. Φέτος μην επιλέξεις τις κλασικές βαρετές κάλτσες αλλά βάλε φαντασία και επίλεξε ξεχωριστά prints και χρώματα.

Τέλος, η Γεωργία-Μπελίνα μας δείχνει πώς να φορέσουμε τα κοντά μας σορτσάκια το χειμώνα. Μία oversize ζακέτα, ένα opaque καλσόν και ankle boots, είναι ο άρτιος συνδυασμός για να το καταφέρεις.