Τα tips που θα σε κάνουν να δείχνεις ψηλότερη

Υπάρχουν κάποια πράγματα που απλά δεν μπορείς να τα αλλάξεις πάνω σου.
Τα tips που θα σε κάνουν να δείχνεις ψηλότερη Όσο και να προσπαθείς δεν θα γίνεις ψηλότερη και δυστυχώς πρόκειται για τα λίγα πράγματα στα οποία η επιστήμη και οι χειρουργικές επεμβάσεις δεν μπορούν να μας βοηθήσουν ιδιαίτερα.

Παρόλα αυτά μπορείς να εκμεταλλευτείς το στυλ σου και τα ρούχα σου για να δημιουργήσεις έστω, την ψευδαίσθηση ότι δείχνεις πολύ ψηλή και λιγνή από ότι ήδη είσαι.

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερος κόπος απλά μερικά tips που θα κάνουν τα πόδια σου να δείχνουν πιο μακριά και εσένα ψηλότερη.

Φόρεσε παντελόνια καμπάνα

Ψηλόμεσα παντελόνια με στενή γραμμή στους γοφούς και πιο φαρδιά πατζάκια χαμηλά στα πόδια δημιουργούν την αίσθηση ψηλότερων άκρων.

Μην λες «όχι» στις maxi φούστες

Φτάνει να είναι ψηλόμεσες και σε ίσια γραμμή. Συνδύασε τες με ψηλές ankle boots ή ψηλά wedges.

Δοκίμασε έξτρα μίνι φούστες

Εντάξει, χωρίς να μοιάζεις σαν να φόρεσες το φόρεμα τις μικρής σου αδερφής, δεν υπάρχει λόγος να μην δείχνεις τα αδύνατα πόδια σου όλη την ώρα.

Φόρεσε μία jumpsuit

Το μονοκόμματο, μονόχρωμο ρούχο θα σου δώσει έξτρα ύψος και θα σε κάνει να δείχνεις κομψή και στιλάτη χωρίς περιττά αξεσουάρ.

Διάλεξε ψηλόμεσα ρούχα

Γενικότερα επέλεξε ρούχα τα οποία εφαρμόζουν ψηλά στη μέση σου καθώς δημιουργούν την αίσθηση των άκρων και κολακεύουν καλύτερα το χώμα σου.

Δοκίμασε flat παπούτσι με έντονη μύτη

Ναι, είναι και πάλι στη μόδα και θα κάνουν τα πόδια σου να δείχνουν ακόμα πιο μακριά, καθώς θα ανανεώσουν και το κλασικό στυλ του γραφείου.

Διάλεξε μεγάλη τσάντα ώμου

Δημιούργησε την ψευδαίσθηση του φάρδους χρησιμοποιώντας μεγάλες τσάντες ώμου και τράβηξε τα μάτια από το ύψος σου.