Meet the blogger: Η Louise μας μεταφέρει στο μαγευτικό κόσμο της Miss Pandora

Μία από τις πιο αγαπημένες fashion bloggers της Γαλλίας.
Meet the blogger: Η Louise μας μεταφέρει στο μαγευτικό κόσμο της Miss Pandora



To Miss Pandora δεν είναι ένα απλό fashion blog, πρόκειται για τις υπέροχες, παραμυθένιες φωτογραφίσεις της γαλλίδας Louise Ebel, η όποια λατρεύει να εμπνέεται από παλαιότερες δεκαετίες και να μεταμορφώνεται σε διαφορετικά πρόσωπο στην κάθε της φωτογράφηση.

Με την ίδια άνεση που θα δεις την Louise να ποζάρει σαν pop star των 60s ή groupie των 70s, με την ίδια ευκολία η Miss Pandora θα σε μεταφέρει στις Βερσαλλίες  της Αναγέννησης.  Τίποτα μινιμαλιστικό δεν χωράει στις φωτογραφίσεις της μικρής γαλλιδούλας αφού λατρεύει τα πολλά και βαριά αξεσουάρ, τις γούνες, τα τεράστια καπέλα και τα μεγάλα βραχιόλια. 

Αν θες να μάθεις τον ιδανικό τρόπο να φορέσεις μπότες πάνω από το γόνατο τότε η Louise είναι το ιδανικό άτομο για να εμπιστευτείς. Αν θες να δεις πως μπορείς και εσύ να φοράς γούνινα καπέλα χωρίς να σε κοιτάνε στο δρόμο, τότε πάλι η Louise είναι εδώ για να σε εμπνεύσει.

Όλα τα fashion posts της Miss Pandora συνοδεύονται και από τις κατάλληλες φωτογραφίες των ιστορικών προσώπων, καλλιτεχνών ή της περιόδου από την οποία εμπνεύστηκε η ίδια την φωτογράφηση της. Κάθε σκηνικό στις φωτογραφίσεις της Pandora είναι μελετημένο έτσι ώστε να ταιριάζει με το θεματικό outfit της Lousie και να σε μεταφέρει σε ονειρεμένα σκηνικά.

Το ιδανικό blog για να χαζέψεις μία κρύα μέρα, κάτω από τα σκεπάσματα με μία ζεστή σοκολάτα με μπόλικη σαντιγί στο χέρι.