Fashion tips για να κάνεις την πρωινή ρουτίνα πιο εύκολη και γρήγορη

Εσύ πόση ώρα κάνεις κάθε πρωί για να ετοιμαστείς;
Fashion tips για να κάνεις την πρωινή ρουτίνα πιο εύκολη και γρήγορη



Δεν θα το παραδεχτείς ποτέ αλλά είμαστε σίγουρες ότι -παρόλες τις άπειρες δικαιολογίες σου- κάθε φορά που φτάνεις αργοπορημένη στο ραντεβού σου είναι επειδή άργησες  να ντυθείς, δεν είχες τι να φορέσεις, δεν κούμπωνε το παντελόνι και γενικότερα… εσύ και η καθημερινή ρουτίνα δεν τα πάτε καθόλου καλά.

Αν κάθε φορά που ξαπλώνεις στο κρεβάτι σου, σκέφτεσαι τι θα φορέσεις την επόμενη μέρα και φυσικά, τι ώρα θα σηκωθείς για να διαλέξεις τα ρούχα σου, τότε σου έχουμε τα βασικά tips για να κάνεις την ζωή σου πιο εύκολη, να είσαι πρώτη στα ραντεβού και φυσικά, να σκέφτεσαι άλλά πράγματα στοπ κρεβάτι σου.

Φόρεσε το σύνολο του Σαββάτου

Είναι Δευτέρα πρωί, έχεις κοιμηθεί μόνο πέντε ώρες και πρέπει να διαλέξεις σημερινό σου outfit… μην φρικάρεις, απλά φόρεσε ότι φόρεσες και στην Σαββατιάτικη βόλτα –φτάνει να μην ήσουν με συναδέλφους σου ε!- και κανείς δεν θα καταλάβει τη πονηρό σου εγχείρημα.

Δημιούργησε απόθεμα

Άσε ένα ράφι στην ντουλάπα σου, γεμάτο μόνο με πασπαρτού ρούχα, ξέρεις είναι αυτά που θα σε βγάλουν από την δύσκολη θέση σε στιγμές πανικού. Μπορεί να πρόκειται για βασικά, ίσως βαρετά κομμάτια αλλά θα κάνουν την δουλειά τους.

Φόρα το πιο εύκολο ρούχο της ντουλάπα σου

Η αλήθεια είναι ότι τα φορέματα κάνουν την δουλειά δύο ρούχων σε ένα, άρα αυτόματα γλιτώνεις χρόνο από το να βρεις το τέλειο top που θα ταιριάζει με την αγαπημένη σου φούστα. When in doubt λοιπόν -όπως λένε και οι Εγγλέζοι- φόρεσε ένα φόρεμα.

Σκέψου πάνω από το συρτάρι με τις κάλτσες

Όχι δεν σε κοροϊδεύουμε, δούλεψε με ην επαγωγική μέθοδο και σκέψου ποια καλσόν  ποιες κάλτσες ή ποια παπούτσια, τα φοράς αυστηρά με συγκεκριμένα ρούχα. Άρχισε από τα αξεσουάρ και στήσε το υπόλοιπο outfit πάνω σου.

Κρέμασε τα ρούχα σου την προηγούμενη μέρα σε μία κρεμάστρα

Δυσκολεύεσαι αν δεις πως θα είναι το outfit που θα φορέσεις; Δοκίμασε να τα κρεμάσεις όλα σε μια κρεμάστρα και πάρε μία ιδέα για το πώς θα συνδυάζονται τα ρούχα φορεμένα πάνω σου.

Κάνε τα υπόλοιπα πρώτα και μετά σκέψου τι θα φορέσεις

Φτιάξε το κρεβάτι σου, κάνε ένα ντουζ, φάει πρωινό και μετά ντύσου. Όλη αυτή την ώρα που θα κάνεις τις δουλειές σου θα έχεις αρκετό χρόνο να απαντήσεις στο αιώνιο ερώτημα «Τι να φορέσω πάλι;» χωρίς να αργήσεις.

 

Πηγή: Refinery29

Απόδοση: Αθηνά Κουτρομάνου