Garry Pepper: H blogger με τις πιο παραμυθένιες φωτογραφίες

H δραστήρια και πολυταξιδεμένηbloggerαπό την Αυστραλία με την εξωτική ομορφιά,Nicole Warne, δεν θεωρείται τυχαία wunderkind στο χώρο του blogging.
Garry Pepper: H blogger με τις πιο παραμυθένιες φωτογραφίες



Μια ματιά στο blog της ή ακόμη και στο προσωπικό της Instagram αρκεί για να δεις ότι η Nicole Warne ξεχωρίζει για τη μοναδική αισθητική και τις παραμυθένιες φωτογραφίες της που σε ταξιδεύουν μαζί της, σε oλόκληρο τον κόσμο. Μοιάζει πραγματικά με ηρωίδα παραμυθιού, σαν Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων αφού με τον σύντροφο και προσωπικό της φωτογράφο δημιουργούν σουρεαλιστικά concepts με μαγικά χρώματα. Η Nicole έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας και τους έχει εκπλήξει ευχάριστα δημιουργώντας συνθέσεις όπου εκείνη είναι μικροσκοπική δίπλα σε τεράστια designer προïόντα ή μπαίνοντας σε ρόλο Bond Girl για τις ανάγκες fashion editorial. 

Η έμπνευσή της είναι αστείρευτη και εμείς δε χορταίνουμε να μεταφερόμαστε μέσα από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στην ιστοσελίδα της, στο μαγικό της κόσμο. Είναι πολύ δύσκολο να μη τη λατρέψεις! Ένα κλικ στο www.garypeppergirl.com αρκεί για να καταλάβεις ακριβώς τι εννούμε.