O πιο κλασικός συνδυασμός έχει τους κανόνες του

Spring is here, black is here
O πιο κλασικός συνδυασμός έχει τους κανόνες του



Μπορεί η μονοχρωμία να αποτελεί την ευκολότερη λύση όσον αφορά στο styling, αλλά ακόμη και αυτή έχει τους κανόνες της. Οι λάτρεις του total black ξέρουν ήδη πως σημασία σε ένα επιτυχημένο ντύσιμο δεν έχει μόνο τo xρώμα, αλλά ότι εξίσου κεντρικό ρόλο παίζουν οι υφές και τα υφάσματα. 

Έτσι, εάν θέλεις να πετύχεις την απόλυτη stylish black εμφάνιση θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των υλικών. Θα πρέπει να είναι κατάλληλα και συμβατά με τις καιρικές συνθήκες και την εποχή. 

Παρόλο που το μαύρο χρώμα αδυνατίζει, η επιλογή ρούχων με στενή / tailored γραμμή θα κολακεύσει το σωματότυπό σου και θα κάνει το look να δείχνει ακόμη πιο σύγχρονο.

Προσθέσε αξεσουάρ που θα φωτίσουν το outfit, όπως ένα δερμάτινο φάκελο σε έντονο χρώμα ή εκκεντρικά σκουλαρίκια, λεοπάρ λεπτομέρειες ή μεταλλικά στοιχεία για να αναβαθμίσεις εύκολα και γρήγορα ένα απλό look.

Προσαρμοσε το ντύσιμό σου και για το βράδυ απλά αλλάζοντας κραγιόν! Ενώ μία φυσική μπεζ ή ροζ απόχρωση είναι κατάλληλη για πρωΐ, με την προσθήκη κόκκινου κραγιόν η εμφάνιση σου θα αποκτήσει εντελώς άλλη διάσταση και θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα.