Η blogger από τη Δανία Pernille Teisbaek ξέρει από στυλ

Η Δανέζα fashion expert Pernille παραδίδει μαθήματα styling και εμείς την ακολουθούμε διαδικτυακά για τη μοναδική, μίνιμαλ αισθητική της
Η blogger από τη Δανία Pernille Teisbaek ξέρει από στυλ



Λίγο tomboy, με αρκετές 70s επιρροές και υπερβολική δόση στυλ, η Pernille Teisbaek του blog Look De Pernille είναι η πιο γνωστή blogger στη Δανία και όχι μόνο. Έχοντας δουλέψει ως μοντέλο και fashion director σε περιοδικά της χώρας της, πλέον οικειοποιείται τον τίτλο της fashion expert - και όχι άδικα- αφού το στυλ της είναι απλό αλλά ιδιαίτερο, με μίνιμαλ αισθητική και συνδυάζει κλασικά κομμάτια που όλοι έχουμε στη ντουλάπα μας. 

Λατρεύει τα στενά τζιν αλλά και τα παντελόνια καμπάνα, τα φαρδιά πουλόβερ και τα μυτερά μποτάκια και ξεχωρίζει για το μοναδικό τρόπο που ενσωματώνει τις τάσεις της μόδας στην καθημερινότητά της. 

Με αρκετή θηλυκότητα αλλά πάντα ανεπιτήδευτα κομψή, η Pernille μας έχει κάνει να αγαπήσουμε πάλι τα ζιβάγκο και τα σακάκια συνδυασμένα τόσο με sneakers όσο και με ψηλοτάκουνες γόβες. 

Κρατάμε λοιπόν σημειώσεις από τις παρακάτω εμφανίσεις της για να αντιγράψουμε το Parisian chic στυλ της και να δείχνουμε και εμείς πάντα κομψές χωρίς καθόλου προσπάθεια. Ευχαριστούμε Pernille!