NYFW: Μαθήματα Street style στο show του Tommy Hilfiger

Θέλετε να δούμε μαζί τι έγινε έξω από το show του Tommy Hilfiger που τόσο συζητήθηκε για την ευρηματικότητά του; Κορυφαίες bloggers και fashionistas παρέδωσαν μαθήματα street style
NYFW: Μαθήματα Street style στο show του Tommy Hilfiger



Η συλλογή του Tommy Hilfiger που παρουσίασε πριν από λίγες ώρες για το Φθινόπωρο 2015 είναι μία Αμερικανική Ιστορία Αγάπης – επικεντρωμένη στο εικονικό στυλ στα τέλη της δεκαετίας του 60 και στις αρχές του 70 με ένα παλώμενο αγωνιστικό πνεύμα. Τις εντυπώσεις όπως θα έχεις δει, ακούσει και μάθει κέρδισε το γεγονός ότι το catwalk μεταμορφώθηκε σε ένα γήπεδο ράγκμπι και εκεί τα μοντέλα ξετύλιξαν για ακόμη μια φορά το ταλέντο του αγαπημένο σχεδιαστή. 

Πριν να γίνουν όμως όλα αυτά τις εντυπώσεις έκλεψαν αγαπημένες bloggers, style influencers και fashionistas που φωτογραφήθηκαν έξω από το show. Με το πολικό ψύχος που επικρατεί αυτή τη στιγμή στη Νέα Υόρκη κανείς θα περίμενε ότι οι εμφανίσεις τους δεν μπορεί να είναι και τόσο εμπνευσμένες όσο θα ήθελαν.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν όμως διαψεύδουν αυτή μου την εικασία καθώς τα outfits που θα δεις κι εσύ είναι γεμάτο προσωπικότητα, χιούμορ και φαντασία. Μια ματιά στις παρακάτω εμφανίσεις αρκεί για να πειστείς και να εμπενυστείς και για τη δική σου σημερινή εμφάνιση που κινείται σε παρόμοιες ψυχρές θερμοκρασίες.