Οι 8 πιο διάσημες street style γυναίκες φωτογράφοι που λατρεύουν να φωτογραφίζουν γυναίκες!

Πολυτάλαντες και δραστήριες γυναίκες πουκάνουν καριέρα φωτογραφίζοντας streetstyle μόδα και πιο συγκεκριμένα γυναίκες που κυκλοφορούν με στυλ στο δρόμο
Οι 8 πιο διάσημες street style γυναίκες φωτογράφοι που λατρεύουν να φωτογραφίζουν γυναίκες!



O,τιδήποτε μπορούν να κάνουν οι άντρες, οι γυναίκες μπορούν να το κάνουν καλύτερα!

Παρόλο που δεν ξέρουμε αν ισχύει απόλυτα το παραπάνω, το σίγουρο είναι ότι αυτές οι φωτογράφοι έχουν τη δική τους ματιά όσον αφορά στο streetstyle και είναι σίγουρα πολύ ξεχωριστή.

Οι περισσότερες βρίσκονται συχνά και στις 2 μεριές του φακού, διατηρώντας παράλληλα και τα προσωπικά τους ιστολόγια αποκαλύπτοντας το καθημερινό τους στυλ, ενώ άλλες, όπως η Vanessa Jackman και η Αcielle του Style Du Monde, φωτογραφίζουν αποκλειστικά άλλους, κυρίως κατά τη διάρκεια των πολύβουων εβδομάδων μόδας.

Ικανότατες και πολυτάλαντες, κάνουν καριέρα φωτογραφίζοντας editorials και fashion καμπάνιες για μεγάλους οίκους και περιοδικά μόδας και κάποιες είναι μάλιστα εντελώς self taught!

Μας εμπνέει πολύ να βλέπουμε δραστήριες και δημιουργικές γυναίκες που πετυχαίνουν τους στόχους τους. Πίσω στη σκληρή δουλειά λοιπόν! Όσο για εσένα ήρθε η ώρα να επισκεφθείς τις ιστοσελίδες τους εδώ: Hanneli Mustaparta (hanneli.com), Candice Lake (candicelake.com), Collage Vintage (collagevintage.com), We The People (wethepeoplestyle.com), Zanita (zanita.com.au), Tamu Mcpherson (all-theprettybirds.com), Styledumonde (styledumonde.com), Vanessa Jackman (vanessajackman.com