Το street style της εβδομάδας : Όταν το ρομαντικό floral αποκτά rock και grunge χαρακτήρα

Η fashion editor του #followme σας δείχνει πως να το πετύχετε..
Το street style της εβδομάδας : Όταν το ρομαντικό floral αποκτά rock και grunge χαρακτήρα



Δευτέρα σήμερα και τι καλύτερο να ξεκινήσει η νέα εβδομάδα και ο Μάρτης (καλό μήνα είπαμε;), με το look της βδομάδας; Αυτή την φορά έχουμε να προτείνουμε κάτι τελείως διαφορετικό απο το street style της προηγούμενης εβδομάδας (αν δεν το είδες, click εδώ). Όσες απο εσάς είστε fan του το mix & match και σας αρέσει να συνδυάζετε διαφορετικού είδους ρούχα μεταξύ τους, τότε σίγουρα θα αγαπήσετε το συγκεκριμένο outfit.

Fashion Editor: Τόνια Παπαμιχαλοπούλου

Φωτογραφίες: Δανάη Ίσσαρη

Θα ξεκινήσω με το πιο σημαντικό κομμάτι του look για εμένα. Αναφέρομαι φυσικά στη μάυρη δερμάτινη culotte, όπου σίγουρα έχετε καταλάβει ότι αποτελεί το πιο hot trend της σεζόν. Έχει φορεθεί από πολλές celebrities τελευταία, με την Victoria Beckham να την προτιμά σε πολλές εμφανίσεις της.

Σε αυτό το σημείο να προσθέσω, ότι επειδή η culotte φτάνει κάτω από το γόνατο, καλό θα ήταν πάντα να την συνδυάζετε με ψηλοτάκουνα (αλλιώς θα σας ''κόψει'' extra ύψος, κάτι που καμιά μας δεν επιθυμεί).

Το συγκεκριμένο outfit έδεσε απόλυτα με τους δρόμους και τα στενά της Αθήνας, γιατί στην γενική ατμόσφαιρα αυτής της πόλης υπάρχει τόσο το rock - grunge στοιχείο, όσο και το ρομαντικό. 

Το floral τοπ με τα χρωματιστά λουλούδια αποκτά άλλη σημασία και διάσταση όταν συναντά ένα δερμάτινο jacket και μια culotte από το ίδιο υλικό. H αλήθεια έιναι αν σκεφτείς τα συγκεκριμένα ρούχα ξεχωριστά μεταξύ τους, κατά πάσα πιθανότητα να πιστέψεις ότι μάλλον δεν ταιριάζουν όλα μαζί, και εκεί ακριβώς παίρνει μεγάλη αξία το mix & match. Άν δεν δοκιμάσουμε και αν δεν συνδυάσουμε διαφορετικά στυλ από αυτά που έχουμε συνηθίσει, δεν θα κάνουμε την ανατροπή.

Εγώ πάντως με αυτό το outfit βρήκα την rock πλευρά μου, η οποία ισορρόπησε απόλυτα με την ρομαντική. Θα μου πείς τώρα, αυτό γίνεται; Κι όμως γίνεται, εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις σε αυτή την περίπτωση, είναι να ταιριάξεις το floral (το οποίο σαν τάση θα ''ανθίσει'' την άνοιξη) με το δέρμα. Το απότελεσμα σίγουρα θα σε ανταμείψει!

Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ άλλα παπούτσια με αυτό το ντύσιμο. Τα ankle boots, με το sexy άνοιγμα μπροστά, έδωσαν άλλο αέρα στο look. Συν ότι το συγκεκριμένο άνοιγμα, δίνει την αίσθηση ότι το πόδι είναι πιο μακρύ, σε αντίθεση με την culotte, η οποία κάνει το ακριβώς αντίθετο. Έτσι απλά και έξυπνα πετυχαίνουμε την επιθυμητή οπτική ισορροπία στο σύνολο.

Tα υπέροχα λουλούδια στα συγκεκριμένα έντονα - σχεδόν νέον - χρώματα, μας θυμίζουν την άνοιξη, η οποία μόλις μπήκε..

Η λεπτομέρεια στην πίσω μεριά του τοπ, δίνει μια chic και sexy πινελιά. Μην ξεχνάτε ότι αυτά κάνουν την διαφορά και ολοκληρώνουν ένα σύνολο.

backstage :  Αξίζει να αναφερθεί ότι η φωτογράφηση έγινε με βροχή και χαλάζι (κι όμως!), το οποίο δεν μας σταμάτησε στιγμή, για το μόνο που ίσως στεναχωρηθήμαμε ήταν ότι δεν είχαμε μία oversized διάφανη ομπρέλα για να ολοκληρώσει απόλυτα το look. Δεν πειράζει..την άλλη φορά!

 

Εσείς θα δοκιμάζατε το συγκεκριμένο στυλ και outfit;

Περιμένω εντυπώσεις, ερωτήσεις και συμβουλές στο email : toniastyle@yahoo.gr

 

What i wore : 

- δερμάτινη culotte Manos Gabriil, € 145,00

- δερμάτινo jacket Manos Gabriil, € 480,00

- floral τοπ Alice McCall, € 245,00

- ankle boots Manos Gabriil, € 60,00

 

Ευχαριστούμε το κατάστημα Dtales Concept Store, στο Κολωνάκι (Ξάνθου 6, τηλ. 212104726), για την διάθεση των ρούχων και των αξεσουάρ αλλά και την υπέροχη φιλοξενία.