MFW: Oι fashionistas επιλέγουν λευκό για τις streetstyle εμφανίσεις τους

Το χειμωνιάτικο λευκό συνόδευσε fashion editors και bloggers στην εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο που μόλις ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία
MFW: Oι fashionistas επιλέγουν λευκό για τις streetstyle εμφανίσεις τους



Το λευκό χρώμα κυριάρχησε στις streetstyle φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας στο Μιλάνο. Fashionistas όπως η Chiara Ferragni και η Bianca Brandolini D'Adda επέλεξαν λευκό κοστούμι για το show του Giorgio Armani, ενώ fashion editors και καλεσμένες φόρεσαν κάπες, παλτά και λευκά ensemble σε πείσμα των χαμηλών θερμοκρασιών που επικράτησαν. 

Ιδιαίτερα εντυπωσιακό, το λευκό είναι μία εναλλακτική πρόταση για τα ανοιξιάτικα looks, με φρέσκια και νεανική διάθεση και μπορεί να φορεθεί εντελώς διαφορετικά ανάλογα με το στυλ της κάθε γυναίκας.

Μία λευκή faux γούνα ολοκληρώνει υπέροχα ένα casual look με τζιν και sneakers ενώ μία λευκή κάπα συνδυάζεται ιδανικά με μαύρο παντελόνι και γκρι ζιβάγκο για μία preppy εμφάνιση. Μία ακόμη ενδιαφέρουσα ιδέα είναι η λευκή φούστα με λευκό πουλόβερ ή φούτερ συνδυασμένη με μποτάκια ή μπότες και εκκεντρικά αξεσουάρ που θα προσθέσουν το απαραίτητο χρώμα.

Εσύ θα τολμούσες να φορέσεις λευκό το χειμώνα;

Εμπνεύσου από το πώς φόρεσαν οι fashionistas το λευκό στο Μιλάνο: