Trendy Taste: Το κορίτσι της διπλανής πόρτας έχει ένα από τα ωραιότερα blog

Η Natalia Cabezas ανήκει στις αγαπημένες μαςbloggers γιατί με τις εμφανίσεις της δίνει λύσεις στο δίλημμα "τι να φορέσω σήμερα"
Trendy Taste: Το κορίτσι της διπλανής πόρτας έχει ένα από τα ωραιότερα blog



Η Ισπανίδα blogger από τη Μαδρίτη ξεκίνησε την προσωπική της προσπάθεια πριν από 4 χρόνια. Το μεγάλο της πάθος είναι η μόδα κι αυτό δεν κρύβεται. Στο blog της όμως θα βρεις κι άλλες προτάσεις γύρω από την ομορφιά, το ταξίδι και το lifestyle γενικότερα. Το μαγικό με αυτό το κορίτσι είναι ότι μπορείς να ταυτιστείς μαζί της. Οι εμφανίσεις της είναι casual και down to earth και πραγματικά σε εμπνέουν για το τι να φορέσεις την επόμενη μέρα στο γραφείο ή στην έξοδο που έχεις με τις φίλες ή το αγόρι σου. 

Πριν από 3 χρόνια γνώρισε και το αγόρι της το οποίο όπως συμβαίνει και με τις top bloggers σε αυτό τον πλανήτη παράτησε τη δουλειά του και αφοσιώθηκε στο να γίνει ο μάνατζερ, αλλά και ταυτόχρονα ο φωτογράφος της, οπότε το blog το τρέχουν πια κι επισήμως οι δυο τους.

Διασκεδαστικό, γεμάτο φρεσκάδα, ρεαλιστικό και χαζευτικό το trendytaste.com είναι ένα blog που δεν θα βαρεθείς εύκολα. Το αντίθετο θα έλεγα...