Paris Fashion Week: Tο Παρίσι γέμισε celebrities και εκπλήξεις

Το Παρίσι με την εβδομάδα μόδας Ready To Wear είναι μόνιμος πόλος έλξης για fashion editors, μπλόγκερς, φωτογράφους και φυσικά fashionistas. Ποιο ήταν όμως αυτοί που έκαναν πραγματικά τη διαφορά;
Paris Fashion Week: Tο Παρίσι γέμισε celebrities και εκπλήξεις



Αυτή τη φορά την παράσταση έκλεψαν οι celebrities που παραβρέθηκαν στα shows και μονοπώλησαν τα φλας και τις εντυπώσεις.

Στο show του οίκου Louis Vuitton είδαμε μεταξύ άλλων την Κim και τον Kanye West, την υπέροχη Catherine Deneuve, τις ηθοποιούς Michelle Williams και Jennifer Connely αλλά και τις ανερχόμενες στάρλετ Selena Gomez και Chloë Moretz. Όλες ντυμένες φυσικά με ρούχα από τις επερχόμενες κολεξιόν που θα θαυμάζουμε σε λίγο καιρό στα μαγαζιά.

Στο show του οίκου Valentino από την άλλη εμφανίστηκαν ως μοντέλα guest star οι ηθοποιοί Βen Stiler και Οwen Wilson στα πλαίσια της προώθησης της νέας ταινίας Zoolander 2 και ξετρέλαναν το κοινό και τους κριτικούς. Πολύ θα θέλαμε να το είχαμε παρακολουθήσει live! 

Aς ελπίσουμε ότι και του χρόνου η εβδομάδα μόδας του Παρισιού θα είναι εξίσου εντυπωσιακή και γεμάτη εκπλήξεις και ότι θα βρισκόμαστε και εμείς εκεί!