Le Blog De Betty: Μακαρόν, φιόγκοι και υπέροχα ντυσίματα από την πιο γλυκιά Γαλλιδούλα

Αν δεν έχεις ανακαλύψει ακόμη το blog της Βetty να ξέρεις ότι χάνεις!
Le Blog De Betty: Μακαρόν, φιόγκοι και υπέροχα ντυσίματα από την πιο γλυκιά Γαλλιδούλα



Εκτός από τις λαχταριστές φωτογραφίες μακαρόν που ποστάρει συχνά πυκνά στο instagram σαν αυθεντική Γαλλίδα που είναι, η Βetty Autier καταφέρνει να συγκεντρώνει στην ιστοσελίδα της ο,τιδήποτε kawaii κυκλοφορεί στην αγορά!

Λατρεύει τα εκκεντρικά sneakers, τα πολύχρωμα αξεσουάρ, τους υπερμεγέθεις φιόγκους και τα personalized κοσμήματα και τα συνδυάζει όλα αυτά σε girly ντυσίματα. 

Γλυκύτατη και προσιτή, τόσο στο στυλ όσο και στις συνήθειές της, η Βetty του ομώνυμου blog, Le Blog De Betty, είναι η διαδικτυακή "κολλητή" μας.  Το site της είναι στα αγαπημένα μας bookmarks από όπου και αντλούμε καθημερινά έμπνευση για casual ντυσίματα με ιδιαίτερο στυλ και προσωπικότητα. 

Ταξιδεύει συχνά, φορώντας φλοράλ στέκες και μαγιό σε νέον χρώματα και μας μαγνητίζει με την επιλογή χρωμάτων και ειδυλλιακών τοπίων που επιλέγει για τις αψεγάδιαστες φωτογραφίες της. Η νεανική και φρέσκια ματιά που έχει για τη μόδα την κάνει να ξεχωρίζει ενώ οι φιλίες της με τις υπόλοιπες διάσημες συναδέλφους της την έχουν μετατρέψει σε streetstyle σταρ των εβδομάδων μόδας. Εμείς την προτιμάμε γιατί δεν παίρνει τον εαυτό της πολύ στα σοβαρά και την αγαπάμε για την υπέροχη κοριτσίστικη διάθεσή της που μας κάνει να χαμογελάμε. 

Merci Betty!