Anne-Laure: Η Γαλλίδα που παίζει το street style στα δάχτυλα

Αν θέλεις να γίνεις expert στο street style το θέμα που ακολουθεί σε ενδιαφέρει άμεσα
Anne-Laure: Η Γαλλίδα που παίζει το street style στα δάχτυλα



Η Anne-Laure μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στο blogging και τη δουλειά τους καθώς εργάζεται ως social media manager σε Γαλλική εταιρεία μόδας. Θαυμάζει το στυλ των αδερφών Olsen και της Alexa Chung και εμπνέεται καθημερινά από αγαπημένα instagram accounts τα οποία και παρακολουθεί φανατικά. 

Το στυλ της μπορεί να το χαρακτηρίσει κανείς ως casual, υπερβολικά άνετο αλλά με ένα twist που την κάνει να διαφοροποιείται από όλες τις υπόλοιπες. Με σήμα κατατεθέν τα ombre ξανθά μαλλιά της και την αδυναμία της στα αθλητικά παπούτσια έχει ένα ιδιαίτερα πιστό κοινό που την ακολουθεί για την clean cut εκδοχή του Παριζιάνικου στυλ που υιοθετεί τα τελευταία χρόνια. 

Μια βόλτα από το blog της adenorah.com θα σε κάνει να εμπνευστείς και να δεις τα ρούχα στην γκαρνταρόμπα σου με διαφορετικό μάτι. Αύριο να μην σου κάνει καμία απολύτως έκπληξη αν βγάλεις από την ντουλάπα σου την midi φούστα που φοράς στο γραφείο με ψηλά τακούνια και τη συνδυάσεις με αγαπημένα Stan Smith αθλητικά. Blame it on Anne-Laure θα λέγαμε.

Οπότε αν κι εσύ θέλεις να δημιουργήσεις πραγματικά ξεχωριστές αλλά κυρίως άνετες εμφανίσεις με αψεγάδιαστο στυλ η μικρή ξανθιά Παριζιάνα και το blog της είναι αυτό ακριβώς που ψάχνεις.