Leave your hat on όπως η Rosie Huntington-Whiteley

Όσο ο καιρός δεν το παίρνει απόφαση να φτιάξει τόσο κι εμείς δεν αποχωριζόμαστε τα αγαπημένα μας καπέλα
Leave your hat on όπως η Rosie Huntington-Whiteley



Αν ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των γυναικών που αγοράζει καπέλα αλλά δεν τα φοράει γιατί σκέφτεται τις αντιδράσεις των γύρω της προτείνουμε να αναθεωρήσεις. Ρίξε μια ματιά σε αυτές τις απίστευτα εμπνευσμένες εμφανίσεις της Rosie Huntington-Whiteley και είμαστε σίγουρες ότι τα καπέλα δεν θα αργήσουν να αποκτήσουν πρωταγωνιστική θέση στις καθημερινές σου εμφανίσεις.

Μπορείς αρχικά να ξεκινήσεις φορώντας ένα καπέλο σε ουδέτερη απόχρωση όπως είναι το μαύρο, το καφέ, το γκρι ή το σκούρο μπλε. Συνδύασέ το με απλά outfit όπως κολάν, sneakers και ένα πανωφόρι μέχρι τη μέση της γάμπας ή ένα skinny jean παντελόνι, πουκάμισο, slip-ons και κάποιο blazer ή καμπαρντίνα. Το στυλ που θα αποκτήσεις προσθέτοντας και το καπέλο είναι απλά ανεπανάληπτο. 

Αν θέλεις ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα μπορείς απλά να επενδύσεις σε ένα πιο εντυπωσιακό καπέλο. Αναζήτησε ένα καπέλο σε σχετικά έντονο χρώμα όπως το μοβ, το λαδί, το μπορντώ ακόμη και το dusty pink ή το baby blue. Πέρα από το χρώμα μπορείς να πειραματιστείς όμως και με τα υλικά που το διακοσμούν. Σκέψου πόσο ωραίο στυλ μπορεί να προσφέρει ένα καπέλο σεναυστηρό χρώμα το οποίο όμως είναι διακοσμημένο με μια φάσα σε έντονο χρώμα ή έχει φτερά στο πλάι. Οι επιλογές σου  είναι απεριόριστες αρκεί να το πάρεις απόφαση ότι τα καπέλα αποτελούν κρυμμένο άσσο στο μανίκι όσον αφορά στις στιλιστικές σου εμφανίσεις. 

Η Rosie Huntington-Whiteley είναι φαν των καπέλων και φυσικά δεν το κρύβει. Το αποδεικνύουν άλλωστε και οι καθημερινές της εμφανίσεις!