ΑXDW : Τι φοράνε οι fashionistas στην ελληνική εβδομάδα μόδας

Το #followme ήταν εκεί και κατέγραψε τα πάντα...
ΑXDW : Τι φοράνε οι fashionistas στην ελληνική εβδομάδα μόδας



Η 17η ελληνική εβδομάδα μόδας έριξε χθες αυλαία και η αλήθεια είναι ότι ήδη ανυπομονούμε για τις πασαρέλες τις επόμενης χρονιάς! Μοναδικά κομμάτια σχεδιαστών, χρώματα, υφές, προτάσεις για το στιλ μας και πολλές πάρα πολλές δημιουργίες που θέλουμε να φορέσουμε αυτό το καλοκαίρι περνούσαν από μπροστά μας και μας έκαναν να ονειρευτούμε! Εντάξει, η ελληνική εβδομάδα δεν συναγωνίζεται τις μεγάλες εβδομάδες μόδας της Νέας Υόρκης, του Παρισιού ή του Μιλάνου αλλά για μία φασιονίστα είναι σίγουρα μια υπέροχη εμπειρία. Αυτόν τον ενθουσιασμό μας θα τον μοιραστούμε σήμερα μαζί σας! Θα σας παρουσιάσουμε και θα σας μεταδώσουμε το γενικό κλίμα, extra backstage πληροφορίες για να νιώσετε λίγο από τον παλμό της 17th Athens Xclusive Designers Week και πολύ steet fashion από όσους βρεθήκαμε εκεί. 

Αρχικά θα αναφερθούμε στο χθεσινό street style που είδαμε και καταγράψαμε και θα σας αναλύσουμε περαιτέρω παρακάτω. Είναι γεγονός ότι σε όλες τις εβδομάδες μόδας υπάρχει η ''παράδοση'' πια του street style, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται οι fashionistas αλλά και οι καλεσμένοι των εκάστοτε shows. Αυτό που λατρεύουμε είναι ότι έχουμε την δυνατότητα να δούμε με ποιο τρόπο ντύνονται και τι επιλέγουν οι άνθρωποι που αγαπούν και ζουν για τη μόδα.

Αγόρια και κορίτσια έβαλαν τα καλά τους και στήθηκαν στην κάμερα του #followme, δίνοντας έναν φρέσκο και stylish αέρα στην εβδομάδα μόδας!

Το γενικό κλίμα ήταν ευχάριστο και οι συζητήσεις περί μόδας και τάσεων δεν έλειπαν τόσο από την αίθουσα αναμονής, όσο και από τις πρώτες σειρές των shows. Η χαρούμενη μουσική αλλά και οι δροσιστικοί χυμοί από βατόμουρο έκαναν την ατμόσφαιρα ανάλαφρη και εμείς περάσαμε μια όμορφη αλλά και γεμάτο μόδα βραδιά.

Παρακάτω θα δείτε τι ξεχώρισε και τι θα θυμόμαστε απο την τελευταία μέρα της ελληνικής εβδομάδας μόδας!

Δες εδώ, τι θα φορέσουμε την φετινή άνοιξη.