Karlas Closet: Tο πιο θηλυκό blog που κυκλοφορει ανάμεσά μας

Η αισθησιακή Karla Deras μας προσκαλεί να κάνουμε μια βόλτα στη ντουλάπα της!
Karlas Closet: Tο πιο θηλυκό blog που κυκλοφορει ανάμεσά μας



H αισθησιακή Karla έχει αδυναμία στα vintage ρούχα και στις ιδιαίτερα θηλυκές γραμμές, πράγμα που θα καταλάβεις αμέσως μόλις κλικάρεις στο karlascloset.com. Με αξιοζήλευτο σωματότυπο και απλό αλλά πολύ femme fatale στυλ, γεμίζει τις σελίδες του blog της με τα καθημερινά ντυσίματά της αλλά και ό,τι της τραβά το ενδιαφέρον, από νέα λανσαρίσματα στο χώρο της μόδας μέχρι το τραγούδι που ακούει στις 2 το πρωΐ.

Με ξεχωριστή φωτογραφική ματιά, η Karla Deras επιλέγει μίνιμαλ outfits που αναδεικνύουν τις γυναικείες καμπύλες, σου δείχνει πώς να πετύχεις το τέλειο cat eye αλλά σου προτείνει και statement κομμάτια από τη συνεργασία της με την εταιρία κοσμημάτων Roman Luxe. 

Ρίξε μια ματιά στον ιστότοπο-ημερολόγιο της σέξυ Karlas για να πάρεις ιδέες για το πώς να φορέσεις τα boyfriend jeans με τον πιο ελκυστικό τρόπο, να ανακαλύψεις τη μαγεία των ρούχων από δεύτερο χέρι και να μάθεις πώς μπορείς να τα ενσωματώσεις και εσύ στα ντυσίματά σου αλλά και για να "χαζέψεις" με τις υπέροχες μαυρόασπρες φωτογραφίες της που είναι καλύτερες από editorials περιοδικών.