H Chiara Ferragni έγινε 30. 10 outfits που αγαπήσαμε

Εσένα ποιο είναι το αγαπημένο σου;
H Chiara Ferragni έγινε 30. 10 outfits που αγαπήσαμε



Nαι σήμερα η Chiara έγινε 30 χρονών! Αν είσαι λοιπόν fan των fashion blogs και ειδικότερα των ξένων, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην την γνωρίζεις. Η δημιουργός του πασίγνωστου blog ''Τhe Blonde Salad'',  είναι μάλλον η πιο επιτυχημένη και αναγνωρισμένη στον κόσμο. Είναι το απόλυτο it girl, και για πολλά κορίτσια αποτελεί πρότυπο τους, άλλωστε αυτό αποδεικνύεται και από τους εκατομμύρια followers τόσο στο instagram όσο και στο facebook. 

Και για το λόγο ότι γνωρίζουμε καλά πόσο αγαπάτε την ίδια και το στιλ της συγκεντρώσαμε τα 10 καλύτερα outfits των τελευταίων μηνών και σας τα παρουσιάζουμε. 

Δεν είναι ανάγκη να τα αντιγράψετε εξ' ολοκλήρου, αλλά το καλύτερο θα ήταν να εμπνευστείτε από αυτά και να τα εντάξετε στο προσωπικό σας στιλ και ντύσιμο. Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος και ο κύριος σκοπός των fashion blogs, να προτείνουν νέα πράγματα και να εμπνέουν το γυναικείο κοινό με τα υπέροχα και ιδιαίτερα outfits τους.

H αγαπημένη Chiara, δεν φοβάται να τολμάει και να δοκιμάζει συνεχώς τις εκάστοτε νέες τάσεις και να μεταμορφώνεται κάθε φορά στο απόλυτο fashion icon. Aς θαυμάσουμε παρακάτω τα πιο εντυπωσιακά looks που επέλεξε να φορέσει στα fashion weeks ανά τον κόσμο και όχι μόνο.

Δες εδώ, το εντυπωσιακό σπίτι της Chiara, στο Los Angeles!