Fashionsquad: Η Carolina Engman αποθεώνει το Σκανδιναβικό στυλ

Αν σου αρέσει το Σκανδιναβικό cool στυλ τότε ετοιμάσου να κολλήσεις με το Fashion Squad
Fashionsquad: Η Carolina Engman αποθεώνει το Σκανδιναβικό στυλ



H Carolina Engman, η 29 χρονη Σουηδέζα που κρύβεται πίσω από ένα από τα δημοφιλέστερα blogs του πλανήτη, λατρεύει το μινιμαλισμό και την απλότητα σε όλες τις πτυχές της ζωής της. Στη μόδα, το design, ακόμη και στο φαγητό!

Παρόλο που είναι φαν του μαύρου χρώματος και το φοράει σχεδόν συνέχεια, της αρέσει να "παίζει" με τις υφές και τα υφάσματα και να το κάνει πιο ενδιαφέρον και πάντα σύγχρονο. 

Το αγαπημένο της look είναι μαύρο τζιν, λευκό πουκάμισο, δερμάτινο jacket και κασμιρένιο πουλόβερ.

Έχει συνεργαστεί με μεγάλους οίκους μόδας, όπως Jimmy Choo, Μango και Gina Tricot, είναι κολλητή φίλη με την Andy του Stylescrapbook και το αγόρι της είναι ο Μattias Swenson, ιδρυτής της πλατφόρμας Bloglovin', του δικτυακού χώρου όπου μπορείς να ακολουθείς όλα τα αγαπημένα σου blogs.

Η Carolina μετακόμισε πρόσφατα στη Νέα Υόρκη γεγονός που επηρέασε και το στυλ της κάνοντάς το ακόμη πιο λιτό και μονόχρωμο αλλά εξίσου στυλάτο και λατρεύει να ψωνίζει από τις vintage αγορές της νέας γειτονιάς της. 

Επισκέψου κι εσύ το blog της Carolina Engman για να την ακολουθήσεις στις fashionable περιπέτειές της: www.fashionsquad.com