Eσύ τι κάνεις αργά το απόγευμα; Η Liz του Late Afternoon σου δίνει ιδέες για το πώς να ζεις όμορφα κάθε στιγμή!

H Καλιφορνέζα Liz με τα καταπράσινα μάτια και τα λουλούδια στα μαλλιά μπορεί να κάνει την καθημερινότητά σου πιο όμoρφη με μια φωτογραφία.
 Eσύ τι κάνεις αργά το απόγευμα; Η Liz του Late Afternoon σου δίνει ιδέες για το πώς να ζεις όμορφα κάθε στιγμή!



Εκτός από τα πολύχρωμα, αέρινα και νεανικά outfits που αναρτεί καθημερινά στο blog της, η Liz σου δίνει ιδέες για τα πιο εντυπωσιακά μπουκέτα λουλουδιών, για γευστικές συνταγές, ιδιαίτερη διακόσμηση στο σπίτι και στο γραφείο, αξέχαστα parties και ονειρεμένα ταξίδια.

Σε ένα από τα τελευταία posts της φτιάχνει ένα καλάθι για το Πάσχα με σπιτικό scrub από μέλι και καφέ, καραμέλες, ένα γλαστράκι και θήκες για τα Πασχαλινά αυγά, που αποτελεί τέλεια ιδέα αν είσαι καλεσμένη σε φιλικό σπίτι για τις γιορτές. 

Επιπλέον, σου εμπιστεύεται όλα τα μυστικά της ομορφιάς της και της καθημερινής περιποίησης που ακολουθεί και σου προτείνει τα statement κομμάτια της σεζόν που πρέπει και εσύ να έχεις στη ντουλάπα σου!

Όπως βλέπεις, έχεις πολλούς λόγους να επισκεφτείς το Late Afternoon και σίγουρα θα πάρεις πολλές ιδέες για το πώς να περνάς τα δικά σου απογεύματα μετά τη δουλειά πιο ευχάριστα και δημιουργικά!

Εμπνεύσου από το blog της Liz εδώ: www.lateafternoonblog.com