Το blog Α Pair and a Spare τα έχει όλα! Μόδα, DIYs, συνταγές, ταξίδια

Αν έχεις βαρεθεί τα μονότονα και προσωποκεντρικά blog μόδας και σου αρέσει να φτιάχνεις μόνη σου πράγματα τότε αυτό το blog θα το λατρέψεις!
Το blog Α Pair and a Spare τα έχει όλα! Μόδα, DIYs, συνταγές, ταξίδια



Η Geneva του Α Pair and a Spare κατάγεται από την Αυστραλία αλλά η στιγμή να δημιουργήσει τον δικό της διαδικτυακό χώρο έμπνευσης ήρθε όταν μετακόμισε στο Λονδίνο. Το site της είναι αφιερωμένο στην πολύχρωμη και περιπετειώδη ζωή, όπως δηλώνει η ίδια, και σε αυτό θα βρεις εύκολα diy projects, ιδέες για καθημερινά outfits, ταξιδιωτικούς οδηγούς, ακόμη και συμβουλές για business! 

H Geneva έχει εκδόσει και το δικό της βιβλίο με τίτλο "DIY Fashionista: 40 stylish projects to reinvent and update your wardrobe" και η δουλειά της είναι πραγματικά εκπληκτική!

Λατρεύουμε το αμπαλάζ με πομ πομ και το ράφι από σανίδα του surf που έχει φτιάξει αλλά ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε και εμείς τα βραχιόλια και τις κορδέλες με λουλούδια που έχει αναρτήσει στο blog και είναι από τα πιο δημοφιλή posts!

Μην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά και στην κατηγορία Shop όπου μπορείς να αγοράσεις κάποια από τα projects που παρουσιάζει! 

Eπισκέψου και εσύ το A Pair and A Spare (www.apairandasparediy.com) και εμπνεύσου από την ανάλαφρη και δημιουργική διάθεση της δημιουργού του!