Πως να αγοράσεις το τέλειο μαγιό αν έχεις μεγάλο στήθος

Απλά tips για να σε βοηθήσουν να λάμψεις το φετινό καλοκαίρι...
Πως να αγοράσεις το τέλειο μαγιό αν έχεις μεγάλο στήθος



Όταν πας στα μαγαζιά να αγοράσεις το φετινό μαγιό, δεν είναι μια απλή βόλτα σαν τις άλλες που πας ανέμελη για ψώνια. Αντιθέτως είναι περίπου σαν να αγοράζεις κατά κάποιο τρόπο εσώρουχα και όλη στην παραλία θα σε βλέπουν με αυτά. Μπορεί εσείς να διαλέγετε πάντα μαγιό με βάση το αγαπημένο σας χρώμα ή κάποιο print που θα δείτε και θα σας αρέσει, αλλά πρέπει να έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι συγχρόνως χρειάζεται να να προσέχετε να νιώθετε άνετα μέσα σε αυτό και να σας στηρίζει απόλυτα.

Για να σε βοηθήσουμε στο κυνήγι του ιδανικού και τέλειου μαγιό, καταγράψαμε κάποια tips και συμβουλές για εσένα που έχεις μεγάλο στήθος και δεν γνωρίζεις τι σε κολακεύει και τι όχι...

- Επιλέξτε μαγιό με έξυπνους χρωματικούς συνδυασμούς :

Μπορείτε να κινηθείτε χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα σε ότι χρωματικούς συνδυασμούς αγαπάτε, απλά αν δεν θέλετε να τονίσετε ήδη το πλούσιο στήθος σας, αποφύγετε το πάνω μέρος του μαγιό σας να είναι σε ένα πολύ έντονο χρώμα. Διότι θέλετε δεν θέλετε το ενδιαφέρον θα εστιαστεί εκεί με την πρώτη ματιά. Άρα το η έξυπνη λύση είναι η περιοχή του στήθους σας να καλύπτεται από σκούρες αποχρώσεις και να δείτε που όλοι θα κοιτούν και το υπόλοιπο κορμί σας.

- Έχετε στο νου σας πάντα τον στηθόδεσμο :

Ειδικά εσείς με το μεγάλο στήθος, θα σας βοηθήσει πολύ όταν ψάχνετε το τέλειο μαγιό να σκέφτεστε ότι ψωνίζετε εσώρουχα και ειδικότερα στηθόδεσμο. Καλό θα ήταν να γνωρίζετε ακριβώς το μέγεθος του στήθους σας έτσι ώστε η αναζήτηση σας να είναι πιο εύκολη. Ευτυχώς πια σχεδόν όλα τα καταστήματα πωλούν ξεχωριστά τα κομμάτια του bikini, και εσεί μπορείτε να διαλάξετε με απόλυτη ακρίβεια το προσωπικό σας μέγεθος.

- Aποφύγετε τα στράπλες μαγιό :

Mάλλον επειδή είναι αρκετά δύσκολο για εσάς που έχετε μεγάλο και συγχρόνως βαρύ στήθος, να βρείτε ένα σταθερό στράπλες που θα στηρίζει το στήθος σας, επιλέξτε ένα μαγιό που έχει τιράντες. Έτσι θα αποφύγετε τυχόν ατυχήματα και άβολες στιγμές.

- Οι κάθετες ρίγες είναι κατάλληλες για εσάς :

Σε αντίθεση με τις οριζόντιες ρίγες, οι κάθετες θα δημιουργήσουν μια οπτική ψευδαίσθηση τέτοια που το μεγάλο στήθος για λίγο έστω δεν θα κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Δες εδώ, τι δήλωσε η Sofia Vergara για το στήθος της!