Πως να ντυθείς αν έχεις σωματότυπο κλεψύδρα

Άραγε τι πρέπει να φορέσεις και τι όχι;
Πως να ντυθείς αν έχεις σωματότυπο κλεψύδρα



Σώμα κλεψύδρα, αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία μάλλον τότε έχεις ένα από τα πιο θηλυκά και γυναικεία σώματα.

Η Beyonce, σίγουρα το αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο αφού οτιδήποτε φοράει την κολακεύει ιδιαίτερα και αναδεικνύει τις υπέροχες καμπύλες της. Το συγκεκριμένο σώμα έχει το θετικό ότι δεν είναι ούτε το πολύ αδύνατο ούτε το πολύ γεμάτο, κάτι που λατρεύουν ιδίως οι άντρες.

Ακόμα αναρωτιέσαι τι σου πάει και τι όχι;

Παρακάτω ακολουθούν tips και συμβουλές για να σε βοηθήσουμε στην επιλογή των σωστών ρούχων για αποφυγή λανθασμένων looks!

- Μην κάνετε το λάθος και κρύβετε τις καμπύλες σας με ρούχα τα οποία δεν είναι εφαρμοστά. Οι καμπύλες υπάρχουν για να της τονίζουμε σωστά και όχι για να τις καμουφλάρουμε με άχαρα ρούχα.

-  Προσέξτε ο στηθόδεσμος που θα φορέσετε να είναι σταθερός, έτσι ώστε να κρατάει το στήθος στην σωστή θέση χωρίς να έχετε ατυχήματα και απρόοπτα που θα σας εκθέσουν.

- Για extra στιλ, το αξεσουάρ που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες είναι η ζώνη. Αυτό το τόσο απλό αλλά μαγικό αξεσουάρ με ένα απλό δέσιμο είτε πάνω από το φόρεμα είτε από το παντελόνι, θα σας δώσει την στιλιστική πινελιά που τόσο ζητάτε.

- Τα λεγόμενα wrap dresses, αποτελούν την ιδανική επιλογή για το δικό σας σωματότυπο, αφού σμιλεύουν και αγκαλιάζουν την σιλουέτα σας με τον πιο θηλυκό και ακαταμάχητο τρόπο.

- Αν πάλι αγαπάτε το casual ντύσιμο, τότε τα skinny jeans είναι αυτά τα οποία θα γίνουν η καθημερινή σας συνήθεια. Λόγω των καμπύλων σας το συγκεκριμένο είδος jean θα πάρει την γραμμή του σώματος σας και θα σας κολακέψει μοναδικά.

 

Δες εδώ, πως να ντυθείς αν έχεις σωματότυπο μήλο!