Πως να ντυθείς αν έχεις σωματότυπο ανάποδο τρίγωνο

Τι πρέπει να φορέσεις και τι όχι
Πως να ντυθείς αν έχεις σωματότυπο ανάποδο τρίγωνοΣώμα ανάποδο τρίγωνο. Επειδή σίγουρα θα αναρωτιέσαι τι είναι αυτό, αφού εσείς ξέρετε το σωματότυπο αχλάδι και κλεψύδρα, εμείς έχουμε να σε ενημερώσουμε ότι το συγκεκριμένο είδος σώματος το έχουν οι γυναίκες με μεγάλες και ανοιχτές πλάτες, λεπτή μέση και αδύνατα πόδια.

Ακόμα αναρωτιέσαι τι σου πάει και τι όχι;

Παρακάτω ακολουθούν tips και συμβουλές για να σε βοηθήσουμε στην επιλογή των σωστών ρούχων για αποφυγή λανθασμένων looks!

- Δοκίμασε να φορέσεις παντελόνια με καμπάνα, αυτή η λεπτομέρεια θα ισσοροπήσει τις μεγάλες πλάτες σου και το οπτικό αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο από πριν.

- Επίλεξε tops με πολύ λεπτές τιράντες, με αυτόν τρόπο θα αφήσεις τους ώμους σου ελεύθερους χωρίς να τους προσθέσεις επιπλέον όγκο που σίγουρα δεν θες.

- Επίσης οποιαδήποτε μπλούζα ή φόρεμα που φοράς, καλό θα ήταν να τονίζει την λεπτή σου μέση, που άλλωστε είναι και ένα από τα δυνατά σου σημεία.

- Τα παντελόνια σε έντονα χρώματα και prints θα συγκεντρώσουν όλο το ενδιαφέρον από τις ανοιχτές σου πλάτες.

- Tέλος οι φούστες σε Α γραμμή ή ακόμα και αυτές που έχουν μεγάλο άνοιγμα, μάλλον είναι ότι καλύτερο για τον δικό σου σωματότυπο.

Δες εδώ, πως να ντυθείς αν έχεις σωματότυπο κλεψύδρα!