5 τροποι να φορέσεις το τζιν σορτς αν έχεις καμπυλες

Γιατί όλα θέλουν τον τρόπο τους...
5 τροποι να φορέσεις το τζιν σορτς αν έχεις καμπυλες



Mόλις μπει για τα καλά το καλοκαίρι με τι αντικαθιστάς το τζιν παντελόνι; Με το τζιν σορτς φυσικά. Αν όμως ανήκεις στα κορίτσια με καμπύλες ή με κάποια κιλά παραπάνω, τι γίνεται; Μήπως είναι απαγορευτικό;

Εμείς εδώ ακριβώς θα πούμε πως όχι, μιας και το τζιν σορτς είναι ιδανική επιλογή για όλες τις γυναίκες και τις ηλικίες, εφόσον φορεθεί σωστά και συνδυαστεί ακόμα καλύτερα. Αρχικά διάλεξε το σορτς που σου ταιριάζει και αισθάνεσαι άνετα μέσα σε αυτό (σε όποιο μάκρος εσύ προτιμάς) και δες παρακάτω 5 πιθανούς συνδυασμούς που θα σου λύσουν τα χέρια και είμαστε σίγουρες ότι από εδώ και σήμερα θα δεις με άλλο μάτι το τόσο συμπαθητικό τζιν σορτς.

1.  Πρόσθεσε σαν πανωφόρι στο look σου ένα εντυπωσιακό κιμονό. Και θα κρύψει τυχόν ατέλειες και θα ταιριάξει ιδανικά με το τζιν σορτς. Μάλλον μας ακούγεται σαν το τέλειο summer outfit.

2. Συνδύασε το τζιν σορτς με ένα απλό αλλά stylish τοπ. Προσπάθησε να είναι σε loose γραμμή και το κόψιμο κοντά στο λαιμό να δημιουργεί ένα V. Έτσι το πάνω μέρος θα είναι άκρως κολακευτικό κα εντυπωσιακό.

3. Δέσε χαλαρά και στιλάτα στη μέση ένα πουκάμισο ή μπλούζα που ταιριάζει με το υπόλοιπο σύνολο τόσο χρωματικά όσο και όσον αφορά το στιλ και ισορρόπησε με αυτόν τον τρόπο την τελική εικόνα σου.

4. Αν επιλέξεις τζιν σορτς που φτάνει πάνω από τους γοφούς (trend alert), τότε θεμιτό θα ήταν να περάσεις μια λεπτή ζώνη, έτσι ώστε το οπτικό αποτέλεσμα να είναι άψογο.

5. Mια μέρα που δεν έχει ζέστη, για παράδειγμα ένα βράδυ στο νησί, φόρεσε ένα μακρυμάνικο με το αγαπημένο σου τζιν σορτς. Με αυτό τον τρόπο, δεν θα φαίνεται πολύ δέρμα και εσύ θα κερδίσεις στο λεπτό το δύσκολο στοίχημα του τζιν σορτς.

(οι φωτογραφίες είναι από το asos.com)

Τι λες; Εσύ ποιον θα δοκιμάσεις από τους 5 συνδυασμούς;

Δες εδώ, ποιοι είναι οι κανόνες για να πετύχεις το τέλειο office look!