Style guide : Βρες το ιδανικό jumpsuit για τον δικό σου σωματότυπο

Tόνισε τα δυνατά σου σημεία και κάνε την διαφορά.
Style guide : Βρες το ιδανικό jumpsuit για τον δικό σου σωματότυπο



Όταν τα jumpsuits έκαναν την επανεμφάνιση τους στα τέλη της δεκαετίας του 2000, φαινόταν ότι και αυτή η τάση θα χαθεί με τις υπόλοιπες. Όμως προς έκπληξη τα jumpsuits που ξεχώρισαν όσο τίποτα τα 70's έχουν αποδειχτεί κλασική αξία και αποτελούν ένα διαχρονικό κομμάτι-κλειδί για την γκαρνταρόμπα μας.

To θετικό με την ολόσωμη φόρμα είναι ότι μας βγάζει από την δύσκολη θέση των συνδυασμών των ρούχων, αφού από μόνη της αποτελεί ένα outfit, με εμάς να προσθέτουμε μόνο παπούτσια και αξεσουάρ που ταιριάζουν. Το αρνητικό όμως είναι ότι όλες οι γυναίκες δεν έχουν τον ίδιο σωματότυπο, κάτι που δυσκολεύει την επιλογή του τέλειου jumpsuit.

Παρακάτω ακολουθεί οδηγός για να δεις και εσύ ποια ολόσωμη φόρμα σου ταιριάζει ανάλογα με το που εστιάζεις...

Αν εστιάζεις στο στήθος :

Aν έχεις μικρό στήθος : Δοκιμάστε 2 εκδοχές. Μετατόπισε το ενδιαφέρον σε άλλο σημείο του σώματος σου όπως για παράδειγμα μια ολόσωμη φόρμα με ανοιχτή πλάτη ή επέλεξε ένα jumpsuit με περισσότερο ύφασμα στο στήθος (έτσι ώστε να δώσει όγκο στην περιοχή) σε έντονο μοτίβο.

Αν έχεις μεγάλο στήθος : Για εσένα μια ολόσωμη φόρμα με V στο στήθος αποτελεί την τέλεια επιλογή. Για να ισορροπήσεις όμως τον πανω όγκο με το κάτω μέρος του σώματος καλό θα ήταν το παντελόνι να είναι σε φαρδιά γραμμή ή να έχει άλλο χρώμα από το πάνω μέρος.

Αν εστιάζεις στις καμπύλες (που έχεις ή δεν έχεις) :

Αν έχεις σχήμα κλεψύδρας : Συγχαρητήρια! Τα Jumpsuits σχεδιάστηκε ειδικά για εσένα. Το ύφασμα αγκαλιάζει τις καμπύλες σου με τον πιο θηλυκό τρόπο και τονίζει τη μέση σου επιτυχώς. Πειραματίσου με χρώματα με σχέδια αλλά και με τις strapless εκδοχές.

Αν δεν έχεις καμπύλες : Mια ολόσωμη φόρμα με πολλά επίπεδα υφάσματος στα σωστά σημεία, θα δώσουν αμέσως την ψευδαίσθηση ότι το σώμα σου έχει καμπύλες και η σιλουέτα σου θα γίνει πιο θηλυκή στο λεπτό.

Αν εστιάζεις στο ύψος :

Αν είσαι ψηλή : Είσαι η μόνη που μπορείς να φορέσεις jumpsuit με extra ύφασμα και να φαίνονται εντυπωσιακά πάνω σου, χωρίς να χάνεσαι. Ανήκεις στην κατηγορία που η παντελόνα της ολόσωμης φόρμας μπορεί να είναι αρκετά φαρδιά, κάνοντας ακόμα πιο ψηλή την σιλουέτα σου. 

Αν είσαι petite : Aν είσαι μικροκαμωμένη τότε μπορείς να παίξεις με τα τολμηρά prints και σχέδια, από πάνω μέχρι κάτω, διότι απλά θα αναδείξεις το jumpsuit μοναδικά.

Δες εδώ, 3 ιδανικούς τρόπους να συνδυάσεις το ασπρόμαυρο τοπ!