Έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα; Mάθε ποια ρούχα θα την αναδείξουν

Ειλικρινά θα εκπλαγείς...
Έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα; Mάθε ποια ρούχα θα την αναδείξουν



Πόσες φορές έχεις πιάσει τον ευατό σου να σκέφτεσαι τι πηγαίνει και τι όχι στη λευκή επιδερμίδα σου; Μάλλον πάρα πολλές, αφού το συγκεκριμένο θέμα απασχολεί όλα τα κορίτσι που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.

Τα πράγματα είναι απλά, για όλα υπάρχει λύση, αρκεί να διαβάσεις παρακάτω τους 7 τρόπους που μπορείς να αναδείξεις την επιδερμίδα σου και να εξακολουθείς να είσαι όμορφη και εντυπωσιακή.

1. Πάρε ιδέες από τι φορούν οι star που έχουν ίδια ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα με εσένα.

Για παράδειγμα εμπνεύσου από την Emma Stone, την Nicole Kidman, την Dakota Fanning και όποια άλλη celebrity αγαπάς.

2.Ανακάλυψε ποια χρώματα δείχνουν τέλεια πάνω σου . 

Για παραδειγμα στην επιδερμίδα μου ταιριάζουν, το βαθύ μπλε, το κόκκινο, το ροζ και το τιρκουάζ όπως επίσης το nude και το μαύρο. Μπορεί και σε έσένα την ίδια να λειτουργούν το ίδιο εντυπωσιακά στο δέρμα σου. Αν δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις.

3. Άφησε το σουτιέν στο χρώμα του δέρματος στην άκρη και διάλεξε ένα στο χρώμα του ιβουάρ. 

Θα συμφωνήσουμε ότι τα εσώρουχα στο χρώμα του δέρματος είναι πολύ πρακτικά και συγχρόνως απαραίτητα για τη ντουλάπα σου. Όμως εσύ που έχεις πολυ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και τείνεις προς το χλωμό, πάνω σου τα nude θα φαίνονται καφέ. Το ιβουάρ σε αντίθεση θα σε κολακέψει ιδιαίτερα.

4. Επέλεξε λευκά σορτς και όχι σε χακί και κρεμ αποχρώσεις.

Τα λευκά σορτς είναι μια πολύ καλή επιλογή για τα κορίτσια με ανοιχτή επιδερμίδα. Και αυτό γιατί μπορούν να αναδείξουν λίγο περισσότερο το δικό σου χρώμα. Ενώ το κρεμ και το χακί χρώμα θα τονίσει όχι με τον πιο ωραίο χρώμα την ανοιχτή επιδερμίδα σου.

5. Μην ξεχάσεις να προθέσεις μεταλλικές αποχρώσεις στο στιλ σου.

Τα μεταλλικά χρώματα μπορεί να δείξουν υπέροχα πάνω σου. Το ασημί, το χρυσό και η απόχρωση του χαλκού είναι αυτά που σου ταιριάζουν πιο πολύ. Από μεταλλικά παπούτσια μέχρι φούστα και ένα τοπ, θα τονίσουν με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο την επιδερμίδα σου.

6. Τα nude παπούτσια θα σε κολακέψουν.

Τα παπούτσια που είναι σε nude αποχρώσεις και ιδιαίτέρως αυτά που πλησιάζουν στην δική σας επιδερμίδα θα δείξουν τα πόδια σας ακόμα πιο ψηλά και φυσικά σέξι.

7. Νιώσε σίγουρη για το δέρμα σου και αγάπησε το.

Αυτό είναι και το πιο σημαντικό. Νιώσε ελκυστική όσο λευκή κι αν είναι η επιδερμίδα σου. 

Εσύ ποιο απ' όλα θα ακολουθήσεις;

Δες εδώ, 3 εντυπωσιακούς τρόπους για να φορέσεις το παντελόνι-καμπάνα!