5 styling tip για να ταξιδέψεις όπως μια fashion blogger

Γιατί τι σου λείπει;
5 styling tip για να ταξιδέψεις όπως μια fashion blogger



Όλες μας λίγο πολύ λατρεύουμε τις fashion blogger και έχουμε κάποια συγκεκριμένη που προτιμάμε λίγο παραπάνω και ακολουθούμε κάθε βήμα της στα social media. Ειδικά τώρα που διανύουμε το καλοκαίρι, οι αγαπημένες fashion blogger όλου του κόσμου δεν σταματούν να ανεβάζουν φωτογραφίες από τις διακοπές τους, τι φορούν, που είναι, με ποιόν ακόμα και το πρωϊνό παίρνουν.

Τι θα έλεγες αν περνούσες τις διακοπές σου, οπουδήποτε και αν πας σαν μια fashion blogger; Τέλειο; Ακολούθησε τα 5 styling tip παρακάτω και θα δεις που δεν θα προλαβαίνεις τα like στο instagram και στο facebook.

1. Βάλε στη βαλίτσα σου εύκολα και ανοιχτόχρωμα ρούχα :

Όταν έρχεται η στιγμή να φτιάξεις τη βαλίτσα η αλήθεια είναι ότι γίνονται πολλές υπερβολές. Όμως όταν ο καλοκαιρινός προορισμός σου είναι ζεστός και θα έχει παντού θάλασσα, πάρε μαζί σου ανοιχτόχρωμα ρούχα που μπορούν να φορεθούν όλη την διάρκεια της ημέρας. Εσύ το μόνο που θα κάνεις είναι να παίξεις με τα αξεσουάρ σε έντονα ή παστελ χρώματα και ειδικότερα με τα γυαλιά ηλίου.

2. Nτύσου όπως οι ντόπιοι :

Όποιο νησί και αν επισκεφτείς στο εξωτερικό ή στην Ελλάδα, στα σοκάκια υπάρχουν παντού μαγαζάκια που πουλούν ρούχα και αξεσουάρ και παπούτσια εμπνευσμένα από τον εκάστοτε τόπο. Απέκτησε αυτό που σου αρέσει και ξεχώρισε.

3. Προτίμησε το casual στιλ :

Ωραία τα ψηλοτάκουνα, αλλά διακοπές θα είσαι διασκέδασε το αλλά πάντα με στιλ. Φόρεσε ένα λευκό φόρεμα και τα αγαπημένα σου flat και κάνε αμέτρητες βόλτες στα γραφικά σοκάκια.

4. Φόρεσε συνέχεια λευκά ρούχα :

Το λευκό, εκτός ότι δεν τραβάει την ζέστη πάνω του είναι μια επιλογή σοφιστικέ και chic και δείχνει τέλεια όταν περιτριγυρίζεις σε μέρη που έχουν έντονα χρώματα.

5. Ταίριαξε τα γυαλιά σου με το κράνος της μηχανής :

Άλλωστε ποια δεν έχει ονειρευτεί να οδηγεί με ροζ γυαλιά και κράνος στην ίδια απόχρωση; Ώρα να το κάνεις πραγματικότητα λοιπόν...

Τώρα είσαι έτοιμη για το πιο στιλάτο καλοκαίρι...

Όλες οι φωτογραφίες είναι από το blog Gal meets Glam!

Δες εδώ, την πιο διάσημη fashion blogger να κάνει διακοπές στη Μύκονο!