Style guide : 3 office look που το βράδυ μετατρέπονται σε εντυπωσιακά date look

Το μόνο που χρειάζεται να αλλάξεις είναι η διάθεση σου...
Style guide : 3 office look που το βράδυ μετατρέπονται σε εντυπωσιακά date look



Πλέον όλες οι γυναίκες δουλεύουμε πάρα πολλές ώρες μα αποτέλεσμα αν έχουμε μια έξοδο το βράδυ (ακόμα και ραντεβού με το αγόρι μας), να μην προλαβαίνουμε ούτε στο σπίτι να πάμε για να αλλάξουμε τα ρούχα της δουλειάς. Μιας και εμείς περνάμε τα ίδια και χώρο για επιπλέον ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια δεν έχουμε, σας έχουμε ετοιμάσει 3 office look τα οποία λίγες ώρες μετά μετατρέπονται στα ιδανικά date look.

Για να δούμε μαζί τι σας προτείνουμε :

1o look : Το πρώτο outfit αποτελείται από ένα λευκό πουκάμισο με διακριτικό print, τζιν midi φούστα με λεπτομέρεια τα κουμπιά μπροστά. Από αξεσουάρ η καφέ τσάντα και το χρυσό βραχιόλι ξεχωρίζουν με τα μαύρα strappy πέδιλα να κάνουν την διαφορά. Ένα ντύσιμο casual που άνετα μπορείς να το δοκιμάσεις και το βράδυ και ένα είναι σίγουρο, θα κλέψεις την καρδιά του.

- Πουκάμισο : Mango 11,49 ευρώ, φούστα : Zara 35,95 ευρώ, τσάντα : H&M 39,99, πεδιλα : Steven Madden 95,00 (nak.gr), βραχιόλι : Folie Folie 80,00 ευρώ).

2ο look : Συνεχίζουμε με το 2ο office look, στο οποίο πρωταγωνιστεί το τζιν παντελόνι. Η διαφορά γίνεται ότι πάνω από το γκρι τοπ θα φορέσεις ένα λευκό μακρυ γιλέκο (hot trend) και θα ολοκληρώσεις το look μοναδικά με την λευκή τσάντα και τα λευκά ψηλοτάκουνα. Το συγκεκριμένο look είνα φωτεινό και τόσο στιλάτο που μόνο απαρατήρητη δεν θα περάσεις το βράδυ στο ραντεβού σου.

- Γιλέκο : Zara 55,95 ευρώ, τοπ : H&M 9,99 ευρώ, τζιν : Mango 11,49 ευρώ, τσάντα : Chiara P 233,00 ευρώ (nak.gr), παπούτσια : Tod's 347,00 (kalogirou.com).

3o look : Το τελευταίο look απευθύνεται στα κορίτσια που αγαπούν το girly στιλ και φυσικά τα φορέματα. Διάλεξε ένα φόρεμα σε μοτίβο που σου αρέσει και συνδύασε το με flat sneakers, ιδιαίτερη κρεμαστή τσάντα και σκουλαρίκια πέρλες. Αν το βράδυ κάνει ψύχρα παρε μαζί σου ένα τζιν τζάκετ. Α! Και καλή επιυχία στο ραντεβού, που σίγουρα θα την έχεις με αυτό το ντύσιμο.

- Φόρεμα : Mango 12,99 ευρώ, jacket : Topshop 60,00 ευρώ, τσάντα : Zara 49,95, παπούτσια : Steven Madden 79,00 (nak.gr), σκουλαρίκια : H&M 3,99 ευρώ).

Λοιπόν, εσύ ποιο από τα 3 look θα δοκίμαζες;

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων.

 

Έχεις καμπύλες; Διάβασε εδώ, 5 έξυπνα fashion τρικ που θα τις αναδείξουν με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.