Say cheese : Ο απόλυτος οδηγός για να βγάλεις την τέλεια mirror selfie

3...2...1...χαμογέλα.
Say cheese : Ο απόλυτος οδηγός για να βγάλεις την τέλεια mirror selfie



Selfie από εδώ, selfie από εκεί, selfie παντού! Αν είσαι και εσύ φαν του συγκεκριμένου ''χόμπι'', τότε πρέπει να διαβάσεις όλο το άρθρο. Σήμερα θα αναλύσουμε την mirror selfie, αυτή την φωτογραφία που βγάζεις τον εαυτό σου μπροστά στον καθρέπτη.

Ποιοί είναι όμως οι κανόνες που πρέπει να ακολουθείς έτσι ώστε να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα; Μάθε παρακάτω όλα τα selfie μυστικά :

Ξέχασε το πρόσωπό σου :

To να βγάζεις selfie και συγχρόνως να ποζάρεις και να γελάς (χωρίς λόγο), μόνο αμήχανη θα κάνει την φωτογραφία. Ξέχασε το πρόσωπο σου και κοίτα άφησε το outfit και τo backround να ξεχωρίσουν.

Βρες την γωνία που σε κολακεύει :

Πειραματίσου, βγάλε εκατοντάδες selfie αν χρειαστεί,μέχρι να βρεις την ιδανική γωνία που δείχνεις εντυπωσιακή και νιώθεις καλά με τον ευατό σου.

Μην ξεχνάς τον καθρέπτη :

Επειδή το συγκεκριμένο άρθρο αφορά τις mirror selfie, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στον καθρέπτη. Πριν βγάλεις οποιαδήποτε photo, δες πρώτα ότι είναι καθαρός και δεν έχει πάνω στάμπες. Κι όμως δεν είναι αυτονόητο!

Δώσε σημασία στο κινητό και στις θήκες :

Επειδή η συνολική εικόνα είναι αυτή που μετράει, extra πόντους θα κερδίσεις άν η θήκη σου είναι girly και χαριτωμένη.

Παίξε με το πρόσωπο σου και με τις γκριμάτσες :

Δεν είπαμε να γίνεις και Miley Cyrus, αλλά μια παιχνιδιάρικη φωτογραφία μπροστά στο καθρέπτη με την κολλητή σου, πάντα αρέσει.

Strike a pose :

Βρες την πόζα που σου αρέσει και νιώθεις άνετα και γιατί όχι κάνε την το πιο διάσημο trend!

Δώσε σημασία στο backround :

Tι σημασία έχει αν φοράς τα τέλεια ρούχα, αν πίσω υπάρχουν πεταμένα ρούχα και γενική ακαταστασία; Πριν ανεβάσεις οποιαδήποτε mirror selfie, δες ξανά τι βρίσκεται πίσω σου.

In your pocket :

Με το ένα χέρι κρατάς το κινητό και το άλλο; Αν νιώθεις awkward, τότε βάλε το χέρι σου στην τσέπη σου. Eύκολη και cool κίνηση!

Κάνε πίσω :

Aν δεν χωράς στον καθρέπτη don't worry, κάνε όσο πιο πίσω μπορείς ή ακόμα καλύτερα κάτσε κάπου. Μόλις πέτυχες μια διαφορετική mirror selfie!

Όλες οι photos : instagram Chiara Ferragni.

Στην gallery που ακολουθεί θαύμασε τα καλύτερα outfit που επέλεξε η Chiara Ferragni στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης!

Δες εδώ, πως να βγάλεις την τέλεια selfie σαν τους άγγελους της Victoria Secret!