Μόδα χειμώνας 2016: Ντύσου στην εγκυμοσύνη σου πιο chic από ποτέ (+ ρεπορτάζ αγοράς)

Η πιο ευτυχισμένη περίοδος της γυναίκας, τώρα και στιλάτη...
Μόδα χειμώνας 2016: Ντύσου στην εγκυμοσύνη σου πιο chic από ποτέ (+ ρεπορτάζ αγοράς)



Τα τελευταία χρόνια οι celebrities έχουν δημιουργήσει ένα trend που όσο περνάει καιρός  γνωρίζει όλο και περισσότερες fan σε όλο τον κόσμο. Η τάση αφορά τις έγκυες γυναίκες και το ντύσιμο που επιλέγουν κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. 

Την αρχή έκανε η Kim Kardashian όταν έμεινε έγκυος στη μικρή North, όπου για 9 μήνες ντυνόνταν όπως πριν και δεν αποχωρίστηκε στιγμή τα ψηλοτάκουνα της. Φυσικά δεν λέμε και εσείς να φοράτε όλο το 24ωρο γόβες, αλλά κάποιες φορές δεν απαγορεύεται κιόλας.

Η νέα τάση λοιπόν θέλει τις γυναίκες που περιμένουν το πρώτο ή το δεύτερο (ή και το τρίτο) παιδί να ντύνονται με στιλ, χωρίς να χάνεται στιγμή η θηλυκότητα και η σέξι πλευρά τους.

Τι θα χρειαστείς : Bodycon φορέματα, oversized παλτό, φορέματα σε Α γραμμή, άνετα ψηλοτάκουνα αλλά και ιδιαίτερα flat, είναι λίγα από αυτά που θα χρειαστείς για το τέλειο mom to be style.

Το σημαντικό είναι ότι και να επιλέξεις να φορέσεις, να μην πιέζεσαι μέσα σε αυτό, μόνο και μόνο για να φαίνεσαι τέλεια. Προτεραιότητα σου είναι το μωρό και μόνο αυτό!

Στην gallery που ακολουθεί θα βρεις ότι χρειάζεσαι για να πετύχεις και εσύ παρόμοιο στιλ!

- Oι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λογω της περιόδου των εκπτώσεων.

Δες εδώ 17 ριγέ φορέματα για να εμπλουτίσεις το καθημερινό σου στιλ!