Άγιος Βαλεντίνος 2016: 26 εντυπωσιακά φορέματα για το τέλειο ραντεβού (ρεπορτάζ αγοράς)

Συνδύασε το sexy με το chic στοιχείο και κατέκτησε τον για πάντα...
Άγιος Βαλεντίνος 2016: 26 εντυπωσιακά φορέματα για το τέλειο ραντεβού (ρεπορτάζ αγοράς)



Σε 3 μόλις μέρες είναι η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και είτε πιστεύεις σε αυτή είτε όχι, ένα ραντεβού με τον αγαπημένο σου αυτή την ημέρα είναι μια ρομαντική και γλυκιά κίνηση. 

Φυσικά απ’ όλα τα ρούχα σου, ένα εντυπωσιακό φόρεμα πάντα αποτελεί την ιδανική λύση για να κάνεις το ραντεβού μοναδικό και αξέχαστο. Τι λες; Είσαι έτοιμη να τον κατακτήσεις για πάντα;

Εκτός από τις κλασικές επιλογές του μαύρου και του κόκκινου, μπορείς να επιλέξεις ένα stylish φόρεμα σε κάποιο έντονο χρώμα ή print και να το συνδυάσεις όπως εσύ επιθυμείς.

Όσον αφορά το σχέδιο, τα υλικά και τα υφάσματα, εκεί οι επιλογές είναι άπειρες. Σέξι υφάσματα όπως η δαντέλα και το βελούδο αρκούν για να κάνουν το φόρεμα ιδιαίτερο και θηλυκό.

Επίσης κανόνες στο μήκος του φορέματος δεν υπάρχουν, μιας και το θέμα είναι να νιώθεις καλά με την επιλογή σου και μόνο έτσι είναι σίγουρο ότι θα περάσεις τέλεια εκείνη τη μέρα.

Και μιας επειδή η γιορτή των ερωτευμένων είναι μόνο μια μέρα μέσα στον χρόνο (όχι όμως ότι δεν γιορτάζουμε και τις 365 μέρες του!) κάνε την διαφορά και διάλεξε ένα πολύ ιδιαίτερο φόρεμα που πρώτα θα αρέσει σε εσένα και στην συνέχεια θα μαγέψει εκείνον...

Στην gallery που ακολουθεί, δες τα 26 φανταστικά φορέματα που διαλέξαμε για εσένα και επίλεξε αυτό που θα κάνει να νιώθεις μοναδική (και σέξι!).

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων.

Για ένα τέλειο στιλιστικό αποτέλεσμα, συνδύασε το φόρεμα σου με ένα ζευγάρι μυτερές γόβες. Check εδώ τα 15 καλύτερα σχέδια της αγοράς!