Μικρό στήθος : Έχεις μικρό στήθος ; Ποια σουτιέν ταιριάζουν μόνο σε εσένα (και είναι τέλεια!)

Το ρεπορτάζ αγοράς θα σε πείσει ότι το μέγεθος δεν έχει σημασία...
Μικρό στήθος : Έχεις μικρό στήθος ; Ποια σουτιέν ταιριάζουν μόνο σε εσένα (και είναι τέλεια!)



Κοιτάς τον καθρέπτη σου, μετά κοιτάς το στήθος σου και στο τέλος απογοητεύσαι για το μέγεθος του που είναι μικρό. Λάθος! Τώρα πια δεν πρέπει να ντρέπεσαι για το μικρό σου στήθος, μια και ήρθε η στιγμή που είναι τάση. Ναι καλά διάβασες! Ακόμα δεν έχεις δει την Kendall Jenner, που θεωρείται το πιο ανερχόμενο μοντέλο του κόσμου και δεν ντρέπεται για το μικρό της στήθος και φυσικά δεν το έχει πειράξει καθόλου;

Η αλήθεια είναι ότι φέτος οι τάσεις στα σουτιέν ευνοούν το μικρό στήθος, μιας και πρωταγωνιστούν τα αθλητικά σουτιέν, τα δαντελένια αλλά και εκείνα που δεν έχουν καθόλου μπανέλα (βλέπω ήδη ένα μικρό χαλόγελο στο πρόσωπο σου;).

Ποια σουτιέν όμως συγκεκριμένα έχουν φτιαχτεί για το δικό σου μέγεθος και το αναδεικνύουν με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο;

Στράπλες από δαντέλα : Είναι άνετα, θα τα βρεις σε όλα τα χρώματα και δεν είναι κακό αν φανούν απο τα ρούχα σου. Λόγω του μεγέθους, το δαντελένιο στράπλες δεν θα φαίνεται ''δεύτερο'' και φυσικά θα μένει στη θέση του, σε αντίθεση με το μεγάλο μέγεθος.

Αθλητικά σουτιέν : Eίτε είσαι αθλητικός τύπος είτε όχι, τα αθλητικά σουτιέν θα γίνουν ''δεύτερο δέρμα'' σου. Σε μαύρο, λευκό, σε γκρι ή ακόμα και σε κάποιο έντονο χρώμα, πολλές φορές θα τα φορέσεις και ως τοπ. Μην φοβάσαι, κανείς δεν θα καταλάβει ότι είναι σουτιέν!

Σουτιέν bralette : Tα συγκεκριμένα ιδιαίτερα, σέξι και στιλάτα σουτιέν είναι εκείνα που θα αγαπήσεις περισσότερο. Μπορεί να μην προσφέρουν την ιδανική λύση, αλλά θα κάνουν το στήθος σου εντυπωσιακό και θελκτικό. Η ποικιλία που θα συναντήσεις τόσο στα καταστήματα όσο και στα e-shop, θα σε εκπλήξει!

Στην gallery που ακολουθεί, διάλεξε το αγαπημένο σου σχέδιο και χρώμα!

Το να φαίνεται το εσώρουχο μέσα από τα ρούχα σου, είναι τάση! Δες εδώ πως θα την ακολουθήσεις σωστά.