Hot καιρός και κρύο στο γραφείο; ιδέες για να καλύψεις και τα δύο ταυτόχρονα!

Και να είσαι πάντα in fashion!
Hot καιρός και κρύο στο γραφείο; ιδέες για να καλύψεις και τα δύο ταυτόχρονα!



Η άφιξη του καλοκαιριού προφανώς και είναι ένα φοβερό πράγμα. Οι μέρες μεγαλώνουν, τα βράδια σου ομορφαίνουν πίνοντας ποτό σε ταράτσες της Αθήνας και μετράς αντίστροφα για τις ανέμελες διακοπές σου στο νησί!

Τέλειες όλες αυτές οι σκέψεις! Όμως ξεχνάς ένα πολύ σημαντικό αρνητικό! Την αφόρητη ζέστη. Κάθε μέρα σκέφτεσαι πως θα ντυθείς κατάλληλα ώστε το πρωί, στο δρόμο για τη δουλειά, να μην ιδρώσεις και στο γραφείο με το air-condition να μην παγώσεις!

Γι’αυτό κι εμείς στο #followme σου παρουσιάζουμε 4 πράγματα που μπορείς να φοράς και να σταματήσεις πια να «σκας»!

Embrace the lace!
 

Aντί για το κλασσικό καλοκαιρινό φόρεμα, φόρα δαντελένιο παντελόνι! Δε θα σε ζεστάνει καθόλου αφού έχει τις τρύπες και θα παίρνεις αέρα, αλλά και θα σε βοηθήσει αρκετά με την παγωνιά  από το κλιματιστικό στο γραφείο!

Οι μίνι φούστες κάνουν come back

H μίνι φούστα και πάλι στη μόδα (ρίξτε το φταίξιμο στη Louis Vuitton). Επίλεξε ένα print μίνι και  ένα απλό T-shirt από πάνω ή και το αντίθετο! Σίγουρα τα βλεμματα θα πέσουν πάνω σου!

Καφτάνι εκτός παραλίας
 

Ναι, φυσικά και μπορείς να το φορέσεις εκτός παραλίας εαν κάνεις το σωστό συνδυασμό! Το πανί του θα σε βοηθήσει από τον ήλιο και το κλιματιστικό ταυτόχρονα!

Το slip dress σου δεν κάνει μόνο για τον ύπνο

To νέο must της σεζόν δε θα μπορούσε να μην υπάρχει στη λίστα μας! Φόρα το με ένα  απλό πουκαμισάκι ανοιχτό μόνο και μόνο για να μην ξεπαγιάσεις στο γραφείο!

Δες εδώ γιατί το slip dress είναι σέξι! Το φόρεσε η Jennifer Lawrence θα το φορέσεις κι εσύ (ρεπορτάζ αγοράς)